transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

service frigidere reparatii

Curierat rapid Bucuresti

Tigara Electronica Smokemania

ponturi pariuri sportive

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 23-04-2008

BCR va acorda credite agricultorilor

BCR va acorda credite agricultorilor Banca Comerciala Romana (BCR) a semnat "o conventie cu Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) si Fondul de Garantare a Creditului Rural (FGCR) pentru acordarea de credite agricultorilor, in contul subventiilor pe suprafata din fonduri UE, pe care acestia urmeaza sa le primeasca. Sprijinul financiar este acordat agricultorilor romani prin schema de plata unica pe suprafata (SAPS), reglementat prin Politica Agricola Comuna si prin scheme de plati directe nationale complementare, finantate din bugetul national", conform unui comunicat al bancii.

BCR va acorda fermierilor, in baza acestei conventii, credite pentru finantarea lucrarilor agricole, pana cand APIA va plati subventiile, respectiv sfarsitul lunii iunie 2008. Creditele vor avea o valoare de maximum 75% din suma estimata a fi primita de agricultori, calculata pe baza unei adeverinte eliberate de APIA, care certifica suprafata detinuta de fiecare solicitant.

De asemenea, BCR a semnat cu Fondul de Garantare a Creditului Rural conventia cadru plafon de garantare, FGCR urmand sa garanteze 50% din valoarea unui credit. BCR este cel mai important finantator al proiectelor din agricultura si dezvoltare rurala din Romania, cu o cota de piata de peste 80%. Banca va sprijini in continuare acest sector, atat prin finantarea capitalului de lucru necesar desfasurarii activitatilor agricole cat si prin pre-finantarea/co-finantarea proiectelor depuse de acestia pentru a fi implementate in cadrul Programului National de Dezvoltare Rurala.

BCR, membra a Grupului Erste, este o banca universala fiind cea mai importanta institutie bancara din Romania si gestionand active de peste 17,5 miliarde de EUR. Banca ofera intreaga gama de produse si servicii, avand in prezent 582 sucursale si agentii in intreaga tara in majoritatea oraselor cu peste 10.000 de locuitori.
Banca pune la dispozitia clientilor o oferta complexa de produse si servicii bancare, inclusiv servicii de Internet banking si e-commerce, emite 23 tipuri de carduri de credit si de debit si are instalata cea mai mare retea nationala de ATM - peste 1.500 de aparate si de terminale electronice operationale la comercianti pentru plata cu card - 13.000 de POS. BCR se prezinta astazi drept cel mai important Grup financiar din Romania, cu activitati in tara si strainatate, prin subsidiare si sucursale bancare, cu o prezenta marcanta prin societatile sale de profil, pe piata de capital, pe piata leasingului, pe cea a asigurarilor si in domeniul managementului activelor.

Erste Bank este unul dintre cei mai mari furnizori de servicii financiare din Europa Centrala. Peste 52.000 de angajati deservesc aproape 16 milioane clienti, in 2.800 sucursale din opt tari. La data de 31 decembrie 2007, totalul activelor era de 200,5 milarde de euro, profitul net de 1.174,7 milioane de euro, iar rentabilitatea capitalului angajat de 14,6 %.

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©
.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
crorkz
AFlxHY Thanks for sharing, this is a fantastic blog post.Thanks Again. Really Great.
Roger
FYI
un agricultor
Este una din cele mai mari marlanii pe care am auzit-o vreodata. De ce trebuie ca agricultorii sa ia un credit si sa plateasca dobanzile uriase ale BCR pentru niste bani care vin la UE si pe care agricultorul trebuia sa ii primeasca acum mai bine de 6 luni. Dobanda ar trebui suportata de statul roman (Apia, Ministerul Agriculturii, etc) pentru ca a fost incapabil sa acceseze fondurile. Nu este vina agricultorului roman ca Romania nu a accesat fondurile UE, deci de ce trebuie sa plateasca agricultorii dobanzi pentru asta??????? Rusine!
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar