transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 09-09-2007

Mazda deschide un nou centru de vanzari in Polonia

Mazda deschide un nou centru de vanzari in Polonia
 Alte stiri la aceasta categorie

Mazda Motor Corp. a anuntat ca va deschide un centru de vanzari in Polonia, cu scopul de a incepe operatiunile noii firme in luna mai a anului viitor, imbunatatindu-se astfel distributia pe piata europeana, informeaza Kyodo, citat de Rompres si ziarul financiar electronic www.SMARTfinancial.ro.

Mazda Motor Europe GmbH, cu sediul in Germania, incepe in prezent recrutarea si contactarea posibililor dealeri. Locurile unde se vor deschide centre de vânzari pot fi in orase precum Varsovia, Cracovia, Poznan, Vroclav si Katovice. "Economia Poloniei continua cresterea iar piata auto este de asemenea in crestere astfel ca o subsidiara Mazda are potentialul de a creste baza de clienti din Europa. in 2008 vom oferi clientilor polonezi toate versiunile Mazda2 si Mazda6", a declarat presedintele si directorul executiv al Mazda Motor Europe, James Muir.

In ultimii cinci ani, Mazda Motor Europe aproape si-a dublat vânzarile. Cu 19 companii nationale acoperind 20 de tari, Mazda controleaza in prezent aproape 90 la suta din distributia sa din Europa, a precizat Muir. Mazda a vândut, in luna august, pe piata româneasca, 74 masini, in crestere de 139 la suta fata de perioada similara a anului trecut, informeaza un comunicat al companiei.

In perioada ianuarie - august 2007, constructorul japonez a vândut 427 de unitati in România, in crestere cu 90 la suta, fata de primele opt luni ale anului anterior, aproape dublându-si numarul de vehicule comercializate.

Prin lansarea noului model CX-7, Mazda estimeaza ca va atinge un numar de 110 unitati vândute in septembrie, de cinci ori mai multe decât in luna corespondenta a anului precedent. In vara acestui an, un nou dealer Mazda si-a inceput activitatea la Braila, urmând ca in octombrie si noiembrie si fie deschise noi centre in orasele Sibiu, Iasi si Brasov si, ulterior, in Bacau si Ploiesti, incepând din decembrie.

 

Articol bazat pe un material furnizat de agentia de presa Rompres.
SMART financial - www.SMARTfinancial.ro
©

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar