transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 24-07-2007

Mazda tinteste vanzarea in Romania a 250 de automobile CX-7 pana la sfarsitul anului 2008

Mazda tinteste vanzarea in Romania a 250 de automobile CX-7 pana la sfarsitul anului 2008
 Alte stiri la aceasta categorie

Mazda estimeaza vanzari de 250 de unitati pe piata romaneasca, pana la sfarsitul anului 2008, pentru noul model CX-7, care va fi lansat in septembrie, informeaza reprezentanta Mazda pentru Europa Centrala si de Sud-Est /CSEE/, citata de Rompres si ziarul financiar electronic www.SMARTfinancial.ro.

Noul model Mazda face parte din segmentul SUV (Sport Utility Vehicule) si va fi disponibil in Romania, in doua versiuni de echipare, Challenge (versiunea de baza) la un pret de 30.300 euro (cu toate taxele incluse) si Revolution (versiunea de top), la un pret de 32.700 euro.

Compania prognozeaza ca 90 la suta din vanzarile acestui model in Romania vor fi reprezentate de versiunea de varf Revolution. Automobilul Mazda CX-7 a fost lansat oficial pe piata europeana la Paris. in Japonia si in SUA au fost inregistrate 30.000 de unitati vandute pana la sfarsitul lunii mai, iar acest model a atras deja 60 de pre-comenzi si in Romania, pe o piata a SUV-urilor considerata extrem de competitiva.

Noul CX-7 este lansat in Europa intr-o versiune modificata fata de celelalte piete unde este prezent, schimbarile vizand performanta in miscare, sistemele ABS, ESP si NVH (Noise-Vibration- Harshness), confortul si manevrabilitatea, suspensiile puternice, dispunerea volanului si a franelor. Pe langa aceste modificari, varianta europeana beneficiaza de o bara de protectie fata redesenata, de un sistem de spalare a farurilor, de proiectoare si lampi de ceata si de aparatoare de noroi in spate.

Modelul este echipat cu motor de 2,3 l DISI Turbo, capabil sa atinga o viteza maxima de 210 km/h si sa accelereze de la 0 la 100 km/h in opt secunde.

 

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar