transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Emysoft.ro - creare site

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Tigara Electronica Smokemania

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

magazin tigari electronice sibiu

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 12-03-2013

80 de reparatori din retelele autorizate Dacia Renault Nissan implementeaza o solutie mobila de la Wizrom

80 de reparatori din retelele autorizate Dacia Renault Nissan implementeaza o solutie mobila de la Wizrom

Cei 80 de reparatori autorizati din reteaua Dacia Renault Nissan care folosesc solutia de management al documentelor (DMS) eCars21 implementată de Wizrom Software vor obtine o crestere a eficientei operationale cu 50% datorită informatizării procedurilor de inspectie a vehiculelor intrate în service.

Noua aplicatie mobilă pentru eCars21, denumita Fisa Tur Vehicul / Certificat de Control (FTV/CC), permite reducerea considerabilă a duratei procedurii de inspectare a vehiculelor (completarea Fisei Tur Vehicul) la primirea în service prin utilizarea tabletelor conectate prin WiFi la DMS-ecars21, sistemul informatic al dealerilor. Mai mult, consilierii service si consilierii de piese de schimb pot genera vânzări de piese de schimb si accesorii mai usor datorită interactiunii mai bune cu posesorii de autovehicule si a completarii informatiilor din Certificatul de Control pe tabletă.

„Implementarea solutiei eCars21 de către Wizrom în reteaua noastră de reparatori ne-a îmbunătătit capacitatea de previzionare a necesarului de piese de schimb, ceea ce a însemnat o scădere a costurilor cu stocurile si implicit rezultate de business mai bune. Primii reparatori au implementat această solutie încă din 2006, acum avem 80 care o folosesc”, a declarat Mircea Coman, sef departament experti – Directia Retea Renault Commercial Roumanie.

Implementarea aplicatiei mobile FTV/CC  de către Wizrom a simplificat procedura de inspectare a vehiculelor la primirea în service astfel: dacă înainte operatorul reparatorului completa un formular în scris (Fisa Tur Vehicul) cu constatările inspectiei vizuale si cu observatiile clientului, iar apoi trebuia să transfere informatia în computer, acum această procedură (completarea FTV) are loc direct, în interfata deschisă pe o tabletă conectată prin WiFi la sistemul informatic. Rezultatul este si eficientă operatională si impresie plăcută pentru client.

„Am eliminat foarte multă hârtie din acest proces si, mai ales, am redus la o treime durata inspectiei vizuale la preluarea autovehicului în service, ceea ce contează enorm pentru cresterea satisfactiei clientilor nostri. Toată implementarea a durat o singură zi, cu tot cu instruirea personalului, iar investitia are un grad de recuperare accelerat”, a declarat Costel Stroe, director executiv concesiune S.C. Amat Pitesti S.A.

, dealer Dacia Renault – unul dintre reparatorii care folosesc deja solutia mobila FTV pentru eCars21 implementată de Wizrom.

Potrivit studiilor efectuate  la nivel global, dealerii care folosesc o astfel de solutie ajung la o crestere a veniturilor per autovehiculul servisat de 10%, în decurs de sase luni de la implementare. Concret, veniturile înregistrate per autovehiculul servisat au crescut cu 30 de euro, în medie. 

„Este un bun exemplu de modalitate în care solutiile informatice implementate de Wizrom ajută la o eficientizare a costurilor operationale în scurt timp de la implementare. Noi furnizăm o gamă largă de astfel de solutii iar numărul clientilor care le solicită este în continuă crestere”, a declarat Adrian Bodomoiu, director general Wizrom Software.

Fondată în 1992, Wizrom Software este una dintre companiile de top din România furnizând solutii ERP, de eficientizare operatională (trafic si logistică), BI, CRM si multe altele. Cu un total de 3.546 de clienti activi si 32.000 de licente instalate la finele anului 2012, Wizrom este în măsură să ofere cel mai bun software pentru orice tip de companie: de la solutii relativ simple pentru IMM-uri, până la solutii specializate pentru organizatii medii si mari ce activează în diferite verticale de piată precum vânzări engros si distributie, retail, productie, servicii, bănci, asigurări si auto.

Wizrom este un integrator de produse internationale de renume, furnizând servicii profesionale complete, inclusiv consultantă si expertiză în toate categoriile de business.

Wizrom Software si-a consolidat în ultimii ani prezenta si vizibilitatea la nivel regional, prin activitatea filialelor din Republica Moldova si Bulgaria, demararea de proiecte cu clienti multinationali în Serbia si Ungaria, precum si crearea unei retele locale de parteneri certificati. În 2012, cifra de afaceri a fost de 6,65 milioane euro, în crestere cu 8% fată de 2011.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Cris
Bila tempe dengan Wak Sarbini,Dah makan tempe terus ber*men,Silalah baca blog saya ini,Bila dah baca sillaah komen
Anonimo
Someone implied that hanivg 8000 chickens just to level up faster is cheating. Huh? The point of any game is to progress to other levels if you like, or stay at the same level and just chit chat with your friends, if that's what you like. Since when is it cheating to have the intelligence to figure out how many chickens (or whatever!) it takes to level up? Did I miss something here?
Alex
That's an expert answer to an intreseting question
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar