transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Emysoft.ro - creare site

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Tigara Electronica Smokemania

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

magazin tigari electronice sibiu

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 12-05-2011

Arval Romania - crestere cu 10% a cotei de piata in 2010

Arval Romania - crestere cu 10% a cotei de piata in 2010 Arval România a înregistrat în 2010, în ciuda climatului economic dificil, o crestere de 10% a cotei de piată, consolidându-si astfel pozitia a treia de pe piata românească a leasingului operational auto cu servicii incluse.

Beneficiind de resursele si experienta unui grup puternic, Arval România a demonstrat în 2010 că o criză financiară poate deveni oportunitate. Astfel, efectele concrete, măsurabile în cresterea flotei auto si a rezultatelor financiare, au presupus de asemenea si inventivitate, expertiză si calitatea superioară a serviciilor, adică cele trei concepte care stau la baza business-ului Arval.

2010 a fost un an ce a adus pentru Arval România o crestere de 10% a cotei de piată, precum si lansarea mai multor produse noi, menite să răspundă nevoilor clientilor. Printre acestea se pot enumera Sale & Lease Back Arval, dezvoltarea aplicatiei Service Locator si Arval Mobile, prima de acest fel pentru i-Phone de pe piata românească de leasing operational sau lansarea programului de safety & eco driving Drive4Life.

La sfârsitul anului 2010, flota totală Arval România se ridica la 3.500 de vehicule, în crestere cu 30% fată de finele lui 2009, si o cifră de afaceri în valoare de 21 milioane de euro, mai mare cu 40% comparativ cu 2009. Investitiile realizate în anul 2010 au atins aproximativ 11 milioane euro, iar pentru anul în curs s-a bugetat o crestere cu 5 milioane (+45%) a acestei sume.

Pentru anul în curs, se estimează atingerea unui număr de 4.
300 vehicule si o crestere a cifrei de afaceri cu 20-25%, în linie cu directia generală de dezvoltare a pietei de leasing operational.

“Vom continua să oferim servicii si solutii concrete, adaptate cerintelor clientilor, punând un accent deosebit pe calitate si inovatie. Ne propunem să devenim un reper pentru întreaga piată în ceea ce priveste calitatea serviciilor oferite”, a declarat Christian Busch, Directorul General Arval România.

De altfel, activitatea întregului grup Arval a înregistrat în 2010 o crestere semnificativă, marcată prin mărirea cu 10% a flotei, ce a ajuns la un total de 667.500 de vehicule, semnificativ mai mult decât limita de 1% înregistrată la nivelul industriei de profil. În momentul de fată, grupul Arval detine, în Europa, o cotă de piată de 10% si si-a consolidat pozitia secundă.

În ciuda unui climat economic ce a rămas dificil, parcul auto Arval Group a crescut în mod constant începând cu anul 2009, iar numărul vehiculelor achizitionate a atins 180.600 de unităti (o crestere de 27% fată de 2009). În acelasi timp, a crescut si numărul de vehicule vândute (149.800 unităti), adică un procentaj cu 7% mai mare fată de anul 2009..


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Skatebording
2 reasons: #1 not enovyere has early/early mid armies and we wanted this to be inclusionary.#2- If you're going to divert from History, it's more fun to go all the way :) Future campaigns in this style will mostly be historically accurate.
Rock
Life is short, and this airtcle saved valuable time on this Earth.
Nume sau Nickname ...
Introduceti mesajul ...
Prue
That's a mold-bearker. Great thinking!
Addriene
Your anwesr was just what I needed. ItÂ’s made my day!
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar