transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Emysoft.ro - creare site

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Tigara Electronica Smokemania

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

magazin tigari electronice sibiu

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 29-07-2011

ASDR - asistenta juridica soferilor romani care isi petrec concediul in Bulgaria sau tranziteaza aceasta tara

ASDR - asistenta juridica soferilor romani care isi petrec concediul in Bulgaria sau tranziteaza aceasta tara Începând cu data de 1 august 2011, Asociatia soferilor si a Drepturilor acestora din România (ASDR) pune la dispozitia membrilor săi un nou serviciu: asistentă juridică pentru soferii care sunt opriti de politia rutieră pe teritoriul Bulgariei.

Numărul de turisti români care vizitează Bulgaria în fiecare an a ajuns la un milion, iar aproximativ 70% dintre acestia preferă să se deplaseze cu autoturismul. Pentru a beneficia de un concediu confortabil si fără probleme, ASDR oferă membrilor săi un nou serviciu: asistenta juridică pentru soferii care au o întâlnire mai putin plăcută cu politia rutieră din Bulgaria. Cabinetul de avocatură din Bulgaria, partener ASDR, preia cazul soferului si face demersurile necesare pentru a rezolva problema, asigurându-se că sunt respectate drepturile soferului si că nu se iau măsuri abuzive împotriva acestuia.
Serviciile ASDR în Bulgaria includ asistenta juridică pentru următoarele probleme: contestatie proces verbal de contraventie
- retinere permis
- retinere certificat înmatriculare; alte probleme ce tin de Codul Rutier din Bulgaria.

Asociatia soferilor si a Drepturilor acestora din România anuntă câstigarea primelor procese pentru recuperarea taxei auto, deschise în beneficiul membrilor săi. Taxa de primă înmatriculare / poluare este ilegală iar cei care au fost obligati să o plătească pentru a-si putea înmatricula autovehiculul au dreptul să ceară restituirea ei. În acest sens, ASDR oferă asistentă juridică gratuită membrilor săi, pentru ca acestia să poată recupera taxa în cel mai scurt timp.

"soferii care apelează la ASDR recuperează taxa auto aproape sigur.
Garantia câstigului este dată de cazurile Tatu si Nisipeanu, judecate la Curtea de Justitie a Uniunii Europene, unde s-a stabilit clar cum trebuie interpretată legea. De altfel, toate procesele deschise de ASDR în numele membrilor săi au fost câstigate", a declarat Marian Morosanu, presedintele ASDR.

O conditie foarte importantă pentru câstigarea procesului este ca un avocat sau consilier juridic să se ocupe de întocmirea dosarului si redactarea documentelor. O formulare incorectă sau lipsa unui act poate duce la pierderea procesului. De aceea, Departamentul Juridic ASDR se ocupă de tot ce tine de proces, de la redactarea documentelor, până la reprezentarea în instantă.

"Practic, membrii ASDR care doresc să recupereze taxa auto trebuie doar să pună la dispozitia Asociatiei actele necesare întocmirii dosarului si să ne dea acordul să actionăm în numele lor. De restul ne ocupăm noi", a spus Radu Brăileanu, avocat partener ASDR.

ASDR îsi desfăsoară activitatea pe întreg teritoriul României, oferindu-le membrilor săi asistentă juridică gratuită. Acestia beneficiază de serviciile unui avocat care le va oferi consiliere de specialitate si reprezentare în instantă. De la 1 august 2011, ASDR asigură asistentă juridică pentru soferii români care călătoresc în Bulgaria sau tranzitează această tară. În cazul recuperării taxei auto, toate procesele membrilor ASDR au fost câstigate. În cazul ridicării masinii, dacă se demonstrează că s-a comis un abuz, soferul poate recupera banii plătiti pe taxele pentru ridicare, transport si depozitare, precum si amenda.

ASDR pune la dispozitia soferilor care se confruntă cu probleme tehnice servicii de tractare auto, depanare si cazare pe teritoriul României.

Asociatia soferilor si a Drepturilor acestora din România (ASDR) a fost înfiintată cu scopul de a oferi sprijin si asistentă soferilor în momentele când acestia întâmpină dificultăti. Totodată, ASDR are ca obiectiv diminuarea numărului tot mai mare al cazurilor de nereguli si abuzuri comise asupra soferilor. Prin actiunile sale, ASDR ia atitudine împotriva acestor abuzuri si îi sprijină pe conducătorii auto care se confruntă cu astfel de probleme. De asemenea, un obiectiv important al ASDR este încurajarea conducătorilor auto să respecte legislatia în vigoare si să aibă un comportament responsabil în trafic. Pe site-ul www.asdr-romania.ro pot fi accesate informatii complete..


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
crorkz
doVgfw Fantastic blog post. Really Great.
Indian
You put the lime in the ccoonut and drink the article up.
Sonny
Whoever wrote this, you know how to make a good arltice.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar