transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Emysoft.ro - creare site

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Tigara Electronica Smokemania

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

magazin tigari electronice sibiu

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 06-05-2011

Autoitalia Group, importatorul si distribuitorul Fiat in Romania - preluare de catre Levi Group

Autoitalia Group, importatorul si distribuitorul Fiat in Romania - preluare de catre Levi Group Compania Autoitalia Group, unic importator şi distribuitor al mărcilor grupului Fiat în România, a fost preluată de Levi Group, companie deţinută de omul de afaceri israelian Michael Levy.

Creatorul companiei Autoitalia Group, Herbert Stein, a decis transferul acţiunilor deţinute în România către Levi Group, conducerea importatorului fiind preluată temporar de Ori Lahav.

Potrivit acestuia, nu valoarea tranzacţiei este importantă, ci investiţiile ulterioare, despre care nu a oferit însă detalii.

"Nu vă pot spune o cifră referitoare la tranzacţie, dar vorbim despre milioane de euro. Nu cred că este importantă suma plătită, ci cât vom investi în viitor. Vom vedea cât vom investi în perioada următoare", a precizat Lahav.

Întrebat de ce compania israeliană a ales România pentru derularea afacerilor pe segmentul auto, CEO-ul temporar al Autoitalia Group a enumerat o serie de avantaje pe care le are piaţa locală, între care şi activitatea derulată până în prezent de către importator sub conducerea lui Herbert Stein.

"În afară de faptul că Bucureştiul este un oraş frumos, am ales România pentru că noi credem în potenţialul acestei ţări. În al doilea rând, credem în forţa pieţei locale.
Cred că piaţa auto din România este una puternică şi, cel mai important, credem în Autoitalia Group. Noi ne dorim să stăm în România cât mai mult timp", a menţionat Ori Lahav.

Acesta a adăugat că, în perioada următoare, cel mai probabil în iunie sau iulie, va fi lansată în România noua Lancia, model construit pe platforma Chrysler, urmând ca din aceeaşi perioadă să fie comercializată şi gama Jeep.

Acordul de transfer supra proprietăţii Autoitalia a fost semnat de către Herbert Stein, preşedinte şi fondator al companiei în 1993, şi Ori Lahav, director executiv al Mediterranean Car Agency.

Compania israeliană este importatorul exclusiv al mărcilor Grupului Fiat (Fiat, Fiat Professional, Alfa Romeo, Lancia şi Abarth), încă din anul 1950, fiind recunoscută pentru profesionalismul său pe piaţa auto din Israel.

Autoitalia Group va continua să importe, să comercializeze şi să ofere servicii after-sales pentru toate mărcile şi modelele din portofoliul său: Fiat, Fiat Professional, Alfa Romeo, Lancia, Abarth, Ssang Yong, Infiniti şi Segway.

Conform surselor din piaţă, tranzacţia de preluare a Autoitalia Group de către Levi Group ar fi costat în jur de 20 de milioane euro.

La ora actuală, Grupul AutoItalia deţine, la nivel naţional, 39 de centre de vânzare şi asistenţă tehnică, dintre care două se află în Bucureşti.

Cel mai nou complex al AutoItalia Group a fost inaugurat pe data de 7 octombrie 2010, în Capitală, în cartierul Colentina, al treilea showroom auto integrat din ţară, după o investiţie de cinci milioane de euro.

În cadrul amplasamentului, ce se întinde pe o suprafaţă de 4.995 metri pătraţi, sunt amplasate: un garaj subteran, un service auto şi zona de showroom.


Material furnizat de Agerpres si citat de www.SMARTfinancial.ro
.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
link building
KCSvBT I value the blog post.Really looking forward to read more. Really Great.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar