transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Emysoft.ro - creare site

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

magazin tigari electronice sibiu

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 31-03-2013

Car valeting de la Autocurat.ro - masini toaletate, alimentate si verificate in timp ce posesorii sunt la serviciu

Car valeting de la Autocurat.ro - masini toaletate, alimentate si verificate in timp ce posesorii sunt la serviciu

Autocurat.ro lansează serviciile de "car valeting", prin care, în timp ce posesorii sau utilizatorii masinilor sunt la serviciu, vehiculele lor sunt preluate pentru a fi spălate, alimentate cu combustibil si a li se face o verificare tehnică de rutină, fiind readuse ulterior în parcarea din care au fost luate, "gata de plecare".

AutoCurat.ro (juridic Autocurat Flote Auto SRL) este o retea de spălătorii auto în întreaga tară, care furnizează servicii pe bază de abonament, numai companiilor (persoanelor juridice). AutoCurat.ro a fost lansată în anul 2011, ca o extindere a serviciilor oferite companiilor de către S.A.S Grup, liderul pietei solutiilor de monitorizare a flotelor auto prin GPS.

"Serviciile de valeting vor veni în întâmpinarea angajatilor si managerilor care sunt ocupati peste zi si pentru care este greu să îsi mai aloce încă aproape o oră pe drumul spre casă pentru a-si spăla masina, a-i face plinul si a se îngriji de aceasta. În plus, angajatii AutoCurat.ro care prestează aceste servicii de valeting au cunostinte mecanice si pot efectua o verificare tehnică primară a vehiculelor", a arătat Adrian Dinu, director general S.A.S Grup. Serviciile de valeting vor fi lansate oficial începând cu data de 1 aprilie 2013.

AutoCurat.ro presteaza deja si servicii de detailing, avand statii mobile care se pot deplasa la sediile companiilor.

Detailingul se realizează cu cele mai performante aparate de curătare cu aburi.
AutoCurat.ro are o retea de peste 200 de spălătorii cu care colaborează: acestea îsi păstrează autonomia si, în plus, furnizează servicii pentru flotele auto. "Initial aveam de gând să extindem reteaua la peste 500 de spălătorii, dar practica a dovedit că nu a fost nevoie: majoritatea companiilor cărora ne adresăm- care au flote cu un număr semnificativ de masini- se află în orasele mari din tară, asa încât ne-am concentrat asupra marilor orase si împrejurimilor acestora în care sunt locate flotele clientilor nostri.  Pe viitor vom dezvolta reteaua acolo unde clientii nostri o vor cere", a precizat Adrian Dinu.

În reteaua Autocurat.ro sunt 24 spălătorii în Bucuresti, 11 în judetul Prahova, 7 în Arges, 8 în Vâlcea, 6 în Brasov, iar în marile orase se regăsesc în medie 3-4 spălătorii afiliate.

Companiile care sunt clienti ai Autocurat.ro plătesc o singură factură ce acoperă toate spălările vehiculelor din flotă, în toată tara, pe o anumită perioadă de timp, de obicei lunar. Acest mod de lucru simplifică foarte mult lucrurile, în comparatie cu decontarea spălărilor fiecărui vehicul pe bază de bon fiscal si, în plus, oferă managerilor un control mai mare asupra acestui tip de cheltuieli. Serviciile de car valeting vor functiona în acelasi sistem.

Compania  S.A.S GRUP, constituită în 2002, are ca obiect  de activitate atât dezvoltarea si implementarea sistemelor integrate de supraveghere si urmărire autovehicule prin satelit, cât si executarea de software în domeniu. În urmă cu 5 ani, S.A.S GRUP  a introdus pe piata românească sistemul profesional de urmărire si supraveghere din satelit a flotelor auto prin intermediul unei solutii AVL- Automatic Vehicle Location (în România solutia AVL este mai cunoscuta sub numele de “sistem GPS”).

Compania S.A.S GRUP este lider pe piata sistemelor profesionale de localizare vehicule prin AVL. Circa 700 de companii utilizează tehnologia AVL (sistem GPS) - S.A.S Grup, fiind montate peste 11.000 de unităti.

Datele furnizate de echipamentele GPS sunt transferate cu ajutorul solutiilor  de transfer de date Orange, cu tehnologie de ultimă oră, performante remarcabile si largă acoperire.

În parteneriat cu firma Wizrom Software, S.A.S Grup a dezvoltat un sistem integrat de routare si raportare a abaterilor fată de traseele planificate/ precalculate ale unei flote auto. Sistemul de routare furnizat de Wizrom Software permite automatizarea distributiei sau livrărilor, precum si stabilirea rutelor de parcurs optime de către vehiculele din flota auto; ulterior, solutia S.A.S GRUP evidentiază în timp real abaterile fată de rutele programate.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Gatsy
Your posting is abollutesy on the point!
Liliana
People generally think that hitntig the top of the ball, which results in ground balls, is caused by hitntig down on the ball or chopping at it. In my 21 years of coaching baseball, rarely would I come across hitters who actually chopped at the ball. I observed that most ground balls hit were caused by the hitters hands were on an upward path on the initial portion of the swing, usually caused by the lead elbow coming up at the beginning of the swing. This incorrect action is generally known as a chicken-wing, which does not allow hitters to bring their hands to the correct palm-up, palm-down hitntig position at contact.
Shoo
1. Hunter, mostly bsuacee of Barry's involvement in the celebration.2. Only if Mike agrees to create a fishing show of the same name, he'll be on the look out for the world's largest trout. His fishing pole would basically be a baseball bat with a string attached to it. Instead of net, baseball glove. MUST SEE TV, YOU GUYS!
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar