transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Emysoft.ro - creare site

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Tigara Electronica Smokemania

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

magazin tigari electronice sibiu

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 24-05-2011

Ghid verde Michelin pentru Romania, in limba romana - lansat de Michelin si Meteor Press

Ghid verde Michelin pentru Romania, in limba romana - lansat de Michelin si Meteor Press Michelin si Meteor Press publică versiunea în limba română a Ghidului Verde Michelin pentru România. Lansarea oficială a Ghidului va avea loc în cadrul Salonului International de carte Bookfest de miercuri, 25 mai 2011. Ghidul contine informatii turistice despre cele mai importante orase si zone rurale din România. O variantă în limba franceză a Ghidului Verde Michelin pentru România a fost deja lansată în septembrie 2008.

Lansarea Ghidului Verde Michelin România reprezintă un demers important în promovarea si dezvoltarea turismului national. Prin lansarea Ghidului Verde, Michelin România si Editura Meteor Press se alătură eforturilor conjugate ale jucătorilor importanti din turismul românesc de a aduce România în topul destinatiilor de vacantă ale românilor. La evenimentul de lansare vor participa dl Eric Faidy, Presedinte Michelin România si Balcani; dl Paul Mărăsoiu, Directorul Directiei Generale Turistice din cadrul MDRT; dna Ioana Dobrescu, Secretar General ANAT; dna Monica Rautu, PR Manager Apa Nova.

Cu ajutorul Ghidului Verde Michelin pentru România, calătorii îsi pot planifica vacanta, fiind ajutati de sugestiile autorilor. Acestia au la dispozitie diverse itinerarii pentru excursii care ii vor ajuta să descopere varietatea si bogătia naturală si culturală a României, fie că vorbim de frumusetea unică a mănăstirilor din Bucovina, de peisajele încântătoare din muntii Carpati sau de Delta Dunării.


Lansarea Ghidului Verde Michelin România se va încheia cu un concurs ce va consta în adresarea a 5 întrebări legate de obiectivele turistice din România. Fiecare răspuns corect va fi premiat cu un Ghid Verde Michelin România.

Ghidul Verde Michelin pentru România a fost creat de către expertii Grupului Michelin si publicat de Meteor Press, cu sprijinul Apa Nova.Compania Michelin este dedicată îmbunătătirii mobilitătii durabile. La sfârsitul anilor 1800, compania a brevetat anvelopele auto pneumatice si cele umplute cu aer. Acesta a fost un moment istoric si o piatră de temelie pentru mobilitate; a permis proprietarilor de automobile să călătorească la drum lung într-o singură călătorie. Apoi, pentru a-i ajuta pe călători să se bucure de mobilitatea dobandită si să se ghideze în drumul lor, compania a creat ghiduri si hărti detaliate.Michelin a creat primul ghid de călătorie cu peste 100 de ani în urmă pentru a promova călătoriile rutiere si pentru un condus mai sigur. Astăzi, divizia Michelin Travel & Lifestyle oferă călătorilor o gamă largă de ghiduri turistice, hărti, resurse on-line de călătorie, accesorii auto si încăltăminte. Aceste produse oferă aceeasi promisiune Michelin de calitate si consitentă pe care consumatorii o asteaptă de la una din mărcile cele mai de încredere din lume. Peste 1 milion de exemplare din Ghidurile de Calatorie Michelin sunt vândute în fiecare an.

Compania de orgine franceza Michelin Grup, specializata în productia si comercializarea de anvelope, a fost înfiintata în anul 1889 de catre fratii André si Edouard Michelin.

Grupul Michelin produce si comercializează anvelope pentru orice tip de vehicul, de la autoturisme până la avioane si de la biciclete si motociclete la utilaje de teren, excavatoare de mare tonaj, camioane si navete spatiale. Activitatea grupului include si servicii de suport, prin intermediul ViaMichelin.com, publicarea de ghiduri de călătorie, de hoteluri, de restaurante, hărti si atlase rutiere.

Michelin este cel mai mare producător de anvelope pe plan mondial, detinând aproximativ 20% din piată. În prezent, Michelin activează în 170 de tări unde detine 70 de unităti de productie (în 18 tări) si are 111.090 de angajati.

Grupul Michelin si-a început activitatea în România în august 2001 si a cunoscut o dezvoltare rapida. Începând cu ianuarie 2005, România a devenit centru regional pentru activitatile comerciale ale Grupului din Albania, Bosnia Hertegovina, Bulgaria, Croatia, Macedonia, Muntenegru si Serbia.

Michelin detine în România trei fabrici, doua la Zalau si una la Floresti, un atelier de resapare si o retea comerciala. Activitatile Grupului în România constau în productia de diferite tipuri si marci de anvelope, comercializarea de anvelope noi si resapate printr-o retea nationala de distributie, exporta anvelope si cord metalic în Europa si America de Nord..


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Fanni
Many many quality pniots there.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar