transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Emysoft.ro - creare site

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Tigara Electronica Smokemania

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

magazin tigari electronice sibiu

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 16-06-2011

Honda Trading Romania - extinderea serviciului Honda Asistenta Rutiera

Honda Trading Romania - extinderea serviciului Honda Asistenta Rutiera Honda Asistenţă Rutieră, serviciul oferit clienţilor la achiziţia unui automobil Honda, devine disponibil tuturor posesorilor de automobile ale mărcii. Criterii de eligibilitate - toate vehiculele care aparţin mărcii HONDA, ce îndeplinesc cumulativ următoarele condiţii:

- au masa autorizată maximă 3,5 tone;

- sunt înmatriculate în România;

- au cartea de identitate (din România) valabilă;

- au poliţa de asigurare de răspundere civilă auto valabilă;

- au inspecţia tehnică periodică valabilă în vederea circulaţiei pe drumurile publice;

- se deplasează pe drumuri publice;

- nu au o vechime mai mare de 7 ani la data la care se doreşte beneficierea de serviciile de asistenţă rutieră.

Din dorinţa de a fi cât mai aproape de toţi clienţii săi, Honda Trading România va oferi, din luna Iunie 2011, un pachet de servicii de Asistenţă Rutieră destinat posesorilor de automobile Honda rulate.

Serviciul de Asistenţă Rutieră, oferit prin partenerul Europ Assistance, disponibil până în prezent doar la achiziţia automobilelor noi, a fost creat cu scopul de a completa experienţa excelentă a unei călătorii într-un vehicul Honda, eliminând orice grijă legată de situaţiile în care aceasta ar putea fi întreruptă.

Astfel, pornind de la chei pierdute sau încuiate şi până la accidente rutiere sau defecţiuni mecanice/electrice, serviciul de asistenţă poate fi apelat la numere dedicate, 24 de ore din 24, 7 zile pe săptămână.

Acoperirea europeană a serviciului oferă garanţia planificării călătoriilor fără restricţii teritoriale, mulţumită unei vaste reţele de echipe de intervenţie, ce asigură o gamă largă de operaţii, de la tractare şi până la organizarea cazării în situaţiile neprevăzute.

Pornind de la reacţiile pozitive ale clienţilor ce beneficiază de acest serviciu şi la solicitările celor care îşi doresc aceleaşi beneficii, Honda Trading România a creat un pachet similar, ce va fi oferit din luna Iunie în reţeaua de dealeri autorizaţi, în condiţii avantajoase.

Odată cu lansarea acestui produs, posesorii de automobile Honda* sunt aşteptaţi la cel mai apropiat dealer autorizat pentru detalierea beneficiilor noului serviciu oferit de marcă.

Honda Trading România, parte a grupului Honda Trading, şi-a început activitatea de distribuitor al automobilelor Honda în România în septembrie 2006, livrând peste 6,500 de unităţi pe piaţa locală până în prezent.


Europ Assistance este pionierul conceptului de asistenţă, cu obiectivul de a deveni lider global în oferirea de soluţii în domeniul auto, medical, turism, casă şi familie..


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Nelda
I thank you hmulby for sharing your wisdom JJWY
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar