transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Emysoft.ro - creare site

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Tigara Electronica Smokemania

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

magazin tigari electronice sibiu

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 16-06-2011

Hyundai livreaza flota de vehicule oficiale pentru Cupa Mondiala de Fotbal Feminin Germania 2011

Hyundai livreaza flota de vehicule oficiale pentru Cupa Mondiala de Fotbal Feminin Germania 2011 Inainte de inceperea Cupei Mondiale de Fotbal Feminin Germania 2011, Hyundai Motor Company - unul dintre partenerii oficiali FIFA – livreaza flota de vehicule catre Comitetul Local de Organizare (LOC) al Cupei Mondiale de Fotbal Feminin Germania 2011, inclusiv autobuzele care vor transporta 11 dintre cele 16 echipe calificate la turneul final.

Hyundai ofera 289 de sedanuri, SUV-uri precum ix35, Santa Fe, ix55 si H1, plus 11 autobuze care poarta insemnele Hyundai destinate echipelor. Aceste vehicule vor fi folosite de catre oficialii FIFA, de echipele nationale, membri ai comitetelor de organizare, arbitri, oaspeti importanti si jurnalisti pe durata intregului eveniment, care se va desfasura intre 26 iunie si 17 iulie.

„Oportunitatea de a oferi transport de prima clasa in cadrul acestul turneu monumental ne ofera vizibilitatea de care avem nevoie in Europa, dar si la nivel mondial, pentru marca si produsele noastre,” a declarat Chang Kyun Han, Presedinte al Hyundai Motor Europe, cu ocazia livrarii oficiale a flotei de autovehicule, care a avut loc pe stadionul din Frankfurt, una din arenele care gazduieste meciuri la acest turneu final.

„Turneele de fotbal organizate de FIFA transmit dinamism, emotie si pasiune. Acestea sunt exact atributele pe care vrem sa le oferim si sa le impartasim cu clientii nostri,” a mai adaugat acesta.

La ceremonia oficiala de livrare a vehiculelor au fost prezenti Jürgen Klinsmann, vedeta fotbalului german si ambasador al marcii in aceasta tara, Steffi Jones, presedintele LOC, Ulrich Wolter, coordonatorul general LOC, Werner H. Frey, CEO-ul Hyundai Motor Germania, oficiali ai FIFA si numerosi jurnalisti.

„Hyundai este un partener puternic al FIFA, care a sponsorizat toate turneele noastre organizate incepand cu Cupa Mondiala de Fotbal Feminin SUA 1999.
Impreuna cu Hyundai, suntem convinsi ca lucrurile vor merge conform planului si la Cupa Mondiala de Fotbal Feminin Germania 2011,” a declarat Jones.

La nivel global, implicarea marcii in fotbal a inceput in anul 1999 cand Hyundai a devenit sponsor al FIFA, marind astfel gradul de recunoastere al brandului la nivel mondial. In acest moment Hyundai este unul dintre cei mai puternici sustinatori ai fotbalului in lume, fiind sponsor al Cupei Mondiale FIFA Coreea / Japonia 2002, al Cupei Mondiale FIFA Germania 2006 si al Cupei Mondiale FIFA Africa de Sud 2010™, precum si al altor turnee organizate de FIFA, inclusiv Cupa Confederatiilor. Compania si-a extins parteneriatul strategic cu FIFA pentru a sponsoriza si turneele finale ale Cupelor Mondiale din 2014 - 2022.

Hyundai Auto Romania, parte a Grupului Tiriac, este reprezentantul marcii Hyundai in Romania din anul 1994 si aduce pe piata nationala 10 modele Hyundai, atat din gama autoturismelor, cat si din cea a autovehiculelor comerciale usoare. Fondata in 1967, Hyundai Motor Co. s-a transformat in Hyundai-Kia Automotive Group, care este cotat drept al cincilea producator auto la nivel mondial incepand din anul 2007..


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Veanna
Such an impressive awsner! You've beaten us all with that!
Nume sau Nickname ...
Introduceti mesajul ...
Melia
It's great to read something that's both enjoyable and porivdes pragmatisdc solutions.
Gerri
I thought I'd have to read a book for a dsicoevry like this!
Tracen
AFAIC that's the best anwesr so far!
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar