transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Emysoft.ro - creare site

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Tigara Electronica Smokemania

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

magazin tigari electronice sibiu

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 01-10-2011

Hyundai lumineaza Piccadilly Circus din Londra si Victoria Harbor din Hong Kong

Hyundai lumineaza Piccadilly Circus din Londra si Victoria Harbor din Hong Kong Hyundai Motor Company isi va afisa statutul de marca in deplina ascensiune la scara larga, in doua dintre cele mai populare destinatii turistice mondiale, prin intermediul unor panouri publicitare iluminate, amplasate in Piccadilly Circus din Londra si Victoria Harbor din Hong Kong.

O reclama similara, de mare impact, este amplasata in New York inca din noiembrie 2009. Milioane de trecatori vor vizualiza de acum reclamele Hyundai in toate cele trei locatii celebre.

Panoul publicitar de 116 metri din Piccadilly Circuis – detinut anterior de Sanyo, incepand din 1978 – are o audienta estimata la peste 56 de milioane de persoane anual si va promova marca Hyundai pe piata locala.

In Hong Kong, panoul publicitar iluminat, ce masoara 460 de metri patrati, va aparea pe zgarie-norul Revenue Tower, intr-o locatie vizitata de 6.2 milioane de oameni anual. O mare parte a vizitatorilor reprezinta spectatori ai spectacolului de sunet si lumina “Simfonia Luminilor”.

“Suntem entuziasmati pentru ca putem expune informatii despre marca Hyundai in trei dintre cele mai mari orase ale lumii,” a declarat Seung-Tack Kim, vice-presedinte executiv pentru planificare globala al Hyundai Motor. “Piccadilly Circus, Victoria Harbor si Times Square reprezinta puncte de atractie, la fel ca si marca Hyundai.”

“Doar 50 de marci s-au promovat in Picadilly in cei peste 100 de ani de istorie ai locatiei, iar adaugarea marcii Hyundai la aceasta lista demonstreaza evolutia de amploare a marcii din ultimii ani,” a adaugat Tony Whitehorn, managing director la Hyundai Motor U.K.
“Aceasta actiune reprezinta o investitie semnificativa pentru Hyundai si reflecta importanta locatiei din Marea Britanie pentru marca noastra.”

Noul panou Hyundai din Londra marcheaza sfarsitul unei ere, pentru ca inlocuieste ultimul panou iluminat cu neoane ramas in Piccadilly Circus, o traditie care a inceput acum mai bine de 100 de ani. Luminile LED de rezolutie inalta pot folosi cu pana la 10% mai putina electricitate decat un neon.

Panourile cu LED-uri ofera marcii Hyundai flexibilitate in abordarea unui continut creativ variat.

Hyundai Auto Romania, parte a Grupului Tiriac, este reprezentantul marcii Hyundai in Romania din anul 1994 si aduce pe piata nationala 11 modele marca Hyundai. Fondata in 1967, Hyundai Motor Company s-a transformat in Hyundai-Kia Automotive Group, care este cotat drept al cincilea producator auto la nivel mondial incepand din anul 2007..


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Keiffer
How neat! Is it really this smiple? You make it look easy.
Destrey
It's much easier to underastnd when you put it that way!
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar