transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Emysoft.ro - creare site

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Tigara Electronica Smokemania

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

magazin tigari electronice sibiu

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 09-12-2012

Kawasaki a dublat perioada de garantie si a eliminat complet limita de kilometri

Kawasaki a dublat perioada de garantie si a eliminat complet limita de kilometri

Producătorul japonez de motociclete Kawasaki a dublat perioada de garantie la 4 ani si a eliminat limita aferentă de kilometri, programul de garantie extinsă intrând în vigoare si în România, de la 1 decembrie anul curent. „Orice motocicletă Kawasaki achizitionată începând cu luna decembrie, va beneficia de o garantie de patru ani, fără limită de kilometri, cu conditia de a avea toate reviziile efectuate la timp la service-uri autorizate”, a arătat Tudor Dumitru, director general United Motors International, importatorul oficial al Kawasaki în România.

Garantia extinsă a motocicletelor Kawasaki nu implică nici un cost suplimentar pentru cei care achizitionează motocicletele după data de 1 decembrie 2012 si este valabilă în orice tară din Europa; costurile cu manopera eventualelor reparatii sunt incluse în garantie alături de cele ale pieselor. În plus, nu există limite privind numărul sau valoarea reparatiilor care pot fi efectuate în cadrul programului. “În cazul revânzării motocicletei, acoperirea garantiei este total transferabilă următorului proprietar, fără nici un cost suplimentar. Garantia Kawasaki este gestionată complet si exclusiv de Kawasaki prin reteaua de dealeri si service-uri din toată Europa”, a precizat Tudor Dumitru.

Similar oricărei alte garantii, dacă asupra unei motociclete se efectuează interventii fără a se fi obtinut în prealabil autorizarea de la producător sau dealer, atunci garantia se va anula. În plus, motocicletele trebuie să fie utilizate pentru scopul în care au fost create (de exemplu, motocicletele produse pentru călătoriile pe drumurile publice nu se vor folosi în competitii). “Conditiile impuse proprietarilor de motociclete pentru mentinerea garantiei sunt destul de usor de îndeplinit”, a arătat Tudor Dumitru.

De exemplu, în ceea ce priveste efectuarea reviziilor la service-uri autorizate, în afară de prima revizie, care se efectuează după parcurgerea primilor 1.000 km, celelalte trebuie realizate la fiecare 6.000 km sau la 12 luni (care termen se împlineste primul).
Majoritatea motocicletelor parcurg maxim 8-10.000 de km pe an, asa încât, în medie, o motocicletă Kawasaki va avea nevoie de circa o revizie pe an; o astfel de revizitie costa în medie 100- 150 Euro la un service Kawasaki.

Motocicletele Kawasaki sunt recunoscute pentru fiabilitatea lor, asa încât noul program de garantie extinsă nu va implica schimbări majore în administrarea activitătii dealerilor si service-urilor autorizate. „Avem planuri ambitioase pentru 2013: Kawasaki a lansat recent trei noi modele care sunt printre cele mai performante din lume pe segmentele lor, realizând trecerea spre o nouă generatie de motociclete. În plus, această garantie extinsă ca perioadă si fără limită de kilometri va da un nou impuls vânzărilor, inclusiv acum, la sfârsit de an, întrucât avem experienta anilor trecuti, când unii clienti au cumpărat motociclete Kawasaki si le-au oferit ca si cadouri de Mos Crăciun”, a precizat Tudor Dumitru.

Motocicletele Kawasaki achizitionate anterior datei de 1 decembrie 2012, dar care se află încă în perioada de garantie conform procedurii anterioare (garantie de 2 ani) pot intra în programul actual de garantie extinsă, dar contra cost (între 3-400 Euro), cu conditia să fi respectat celelalte conditii privind reviziile, interventiile etc.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Amber
说道:This is the correct e6ˆ‘e5–œe6aca2e7š„e2€œe790†e6Ÿa5e5beb7c2b7e5b8ƒe5…b0e6a3aee2€9d e59d8fe4babaefbcŒ blog for anoyne who wants to assay out out almost this matter. You observation so some its nearly tiring to debate with you (not that I truly would want…HaHa). You definitely put a new extend on a content thats been shorthand virtually for geezerhood. Nice personalty, only majuscule!
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar