transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Emysoft.ro - creare site

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Tigara Electronica Smokemania

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

magazin tigari electronice sibiu

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 23-08-2011

Masurarea emisiilor poluante diesel in viitor - noul opacimetru Bosch BEA 080II cu tehnologie de masurare de inalta rezolutie

Masurarea emisiilor poluante diesel in viitor - noul opacimetru Bosch BEA 080II cu tehnologie de masurare de inalta rezolutie Bosch a creat opacimetrul BEA 080 II special pentru analiza gazelor de eşapament emise de autovehiculele moderne echipate cu motoare diesel. Dispozitivul utilizează principiul de măsurare prin dispersia luminii, o tehnologie de înaltă rezoluţie pentru măsurarea opacităţii. Datorită măririi domeniului de măsurare al aparatului BEA 080, în prezent este posibilă testarea gazelor de eşapament pentru toate autovehiculele moderne echipate cu motoare diesel.

Printre avantajele acestui opacimetru se numără faptul că este independ­ent de cablurile de date şi de conexiunile electrice, este mai mic şi mai uşor decât modelul anterior, dar şi că a fost creat pentru a îndeplini cerinţele viitoare privind testarea emisiilor autovehiculelor moderne echipate cu motoare diesel. Acest echipament a fost premiat ca fiind un produs deosebit de ecologic şi a fost inclus în ghidul vizitatorului denumit „Green Directory”, care este dedicat politicii de protecţie a mediului şi sustenabilitate pe piaţa de produse auto post-vânzare.

Investiţie sigură pentru service-urile auto

Datorită tehnologiei de măsurare cu înaltă rezoluţie a dispozitivului BEA 080, pot fi testate, conform valorilor limită actuale privind emisiile de noxe, toate autovehiculele echipate cu motoare diesel care respectă cel puţin norma de emisii Euro 2. Unul din avantajele noului opacimetru creat de Bosch este faptul că acoperă toate valorile limită posi­bile până la nivelul de 0,1 K, deci nu va fi afectat de adoptarea în viitor a unor norme şi mai stricte. Astfel, atelierele de service vor fi deja echipate pentru cerinţele viitoare. După primirea aprobării din partea Institutului Federal de Fizică şi Tehnică din Brunswick, noul opacimetru BEA 080 II va fi disponibil şi în atelierele de service.


Aparat wireless pentru utilizare mobilă

Echipamentul BEA 080 este montat pe un cadru de susţinere stabil pentru a permite utilizarea sa mobilă. Acesta este controlat wireless cu ajutorul unui PC sau laptop din atelierul de service. Astfel, dispozitivul BEA 080 este independ­ent de cablurile de date şi de conexiunile electrice. Opţional, un acumulator litiu-ion este disponibil, putând asigura un timp de operare de aproximativ două ore. În plus, BEA 080 este mai mic şi mai uşor decât modelul anterior din gama de produse Bosch şi este asigurat spaţiul pentru sonda de măsurare, pentru furtunul de măsurare şi pentru senzori.

Departamentul Automotive Aftermarket (AA) oferă companiilor care activează în domeniul auto post-vânzare şi service-urilor auto o gamă completă de echipamente de diagnoză şi service, precum şi o gamă variată de piese de schimb – de la piese noi sau recondiţionate, la soluţii pentru reparare – atât pentru autoturisme, cât şi pentru autovehiculele comerciale. Portofoliul său include atât produse fabricate de Bosch ca echipamente originale, cât şi produse şi servicii post-vânzare dezvoltate şi fabricate in-house.

Peste 10.000 de angajaţi în 140 de ţări şi o reţea logistică globală, asigură distribuţia a peste 450.000 de repere de piese de schimb la clienţi, într-un mod rapid şi la timp. Prin domeniul „Diagnostics”, AA oferă tehnologie de testare şi aparatură pentru service-urile auto, software de diagnoză, programe de training-uri şi servicii de informare. În plus, departamentul Automotive Aftermarket (AA) este responsabil şi pentru dezvoltarea conceptului de service-uri auto „Bosch Car Service”, cea mai mare reţea de service-uri independente la nivel mondial, cu aproximativ 15.000 de parteneri. De asemenea, AA are mai mult de 500 de parteneri „AutoCrew”.

Grupul Bosch este un lider global în furnizarea de tehnologii şi servicii. În anul fiscal 2010, circa 283.500 de angajaţi au generat vânzări de aproximativ 47,3 miliarde de euro, în domeniile echipamentelor pentru autovehicule, tehnologiei industriale, bunurilor de larg consum şi echipamentelor pentru construcţii. Grupul Bosch cuprinde Robert Bosch GmbH şi cele peste 300 de filiale şi companii regionale din peste 60 de ţări. Prin includerea partenerilor comerciali şi de service, Bosch este reprezentat în aproximativ 150 de ţări. Această reţea internaţională de dezvoltare, producţie şi vânzare reprezintă fundaţia creşterii concernului german. Bosch a cheltuit în 2010 aproximativ 4 miliarde de euro pentru cercetare şi dezvoltare şi a înregistrat aproximativ 3.800 de patente pe plan internaţional..


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Ozi
Thanks so much for the VERY IMPORTANT tip. Had I not held down the button for that anmuot of time, it would have cycled through a normal cycle with no apparent improvement. Acid is acid whether it's vinegar, citrus-based, lactose-based, or a proprietary blend. They are identified as acidic because of the Ph. The importance is the ratio of acid to water. Distilled vinegar is 5%. Other acid-based products vary depending upon their packaging (powder, crystal, liquid, etc) and the anmuot of water added. That's what makes the company's own descaling liquid a no-brainer. However, I'm not into spending money for overpriced chemicals that can be reproduced at home.So, I’m starting with a 1:1 ratio of vinegar and water. If that doesn't work I'll double the vinegar. I'll let you know if:1. I'm successful.2. How I adjusted the variable.3. It was a total flop, I'm buying the company's product, and I need to go back to 101 chemistry in college.
Buy oem software
cI53jm I read and feel at home. Thanks the creators for a good resource..!
Kasara
Ah, i see. Well that's not too ticrky at all!"
Ruvell
A wonderful job. Super helpful informaiton.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar