transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Emysoft.ro - creare site

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Tigara Electronica Smokemania

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

magazin tigari electronice sibiu

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 22-06-2011

Mazda2, Mazda3 si MX-5 - in topul celor mai importante studii JD Power din Europa

Mazda2, Mazda3 si MX-5 - in topul celor mai importante studii JD Power din Europa Clienţii Mazda sunt printre cei mai satisfăcuţi posesori auto din Europa. Acest lucru a fost subliniat de două studii J.D Power ce măsoară satisfacţia consumatorilor din Germania şi Marea Britanie.

Pe aceste două pieţe cheie, aproximativ 17.000 de proprietari auto au fost rugaţi să-şi evalueze maşinile în funcţie de dinamică, manevrabilitate, costurile de întreţinere, fiabilitatea şi calitatea materialelor din interior.

În Germania, Mazda3 nu a câştigat doar cel mai important segment compact, dar a înregistrat şi cel mai bun punctaj din cele 117 modele incluse în studiu şi a primit trofeul de învingător absolut, în faţa Mercedes A-Class şi Honda Civic.

Şi Mazda2 a avut motiv de sărbătoare, câştigând segmentul sub-compact în faţa Dacia Logan şi Mini. Cu aceste rezultate excelente, Mazda s-a clasat pe locul 3 din cele 28 de modele participante la studiu, faţă de locul patru înregistrat anul trecut.

În cadrul sondajului J.
D Power din Marea Britanie, Mazda MX-5 a fost desemnată câştigătoare pe segementul modelelor sport. Dar MX-5 nu a câştigat doar această categorie.

Roadsterul Mazda a înregistrat un grad de satisfacţie mai mare ca anul trecut şi a depăşit cu uşurinţă Volkswagen Scirocco şi modele din categoria de lux cum sunt Audi TT, Mercedes Benz CLK şi SLK.

Acest rezultat a fost înregistrat la doar câteva luni după ce producţia Mazda MX-5 a ajuns la 900.000 unităţi, ceea ce va presupune actualizarea recordului înregistrat în Cartea Recordurilor Guinness, de cea mai vândută maşină sport de două locuri, din toate timpurile. Extrem de fiabile şi de încredere, majoritatea acestor maşini se află încă pe şosele.

O maşină sport populară indiferent de locul unde este comercializată, MX-5 a uimit împătimiţii motor sportului din Europa cu manevrabilitatea ridicată în cadrul MX-5 Ice Race de anul acesta, din Suedia. În calitate de model emblemă, MX-5 are cluburi şi website-uri dedicate cu fani entuziaşti pe orice continent.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
high quality backlinks
Zty5sE wow, awesome article post. Awesome.
Jigar
Grazi for mkanig it nice and EZ.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar