transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Emysoft.ro - creare site

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Tigara Electronica Smokemania

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

magazin tigari electronice sibiu

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 17-02-2013

Mercedes-Benz CLA ajunge in showroom-uri in aprilie 2013

Mercedes-Benz CLA ajunge in showroom-uri in aprilie 2013

Odată cu lansarea noii Clase CLA, Mercedes-Benz stabileste un nou segment. Noul coupe cu patru usi are cel mai bun coeficient aerodinamic din lume (Cd=0,22), un design avangardist si sistemul de tractiune integrală 4MATIC (optional). Noul CLA urmăreste filozofia de design a modelului CLS, model care a creat un trend, odată cu lansarea sa, în 2003. Portierele cu geamuri fără ramă reprezintă un indiciu că CLA îsi trage rădăcinile din Concept Style Coupe, pe care îl aduce în productia de serie. Noul CLA se poate comanda deja, iar livrările vor începe în luna aprilie. Preturile încep de la 24.200 euro (fără TVA) pentru CLA 180.

"Reactia publiculului la Concept Style Coupe a fost impresionantă. Cel mai întâlnit comentariu a fost de departe «Vă rugăm să aduceti masina aceasta în productia de serie.

Exact asta facem acum!», spune Dr. Dieter Zetsche, Presedinte al Consiliului de Management Daimler AG si Director al Mercedes-Benz Cars. “CLA este o masină care nu confundă «clasa medie» cu «calitatea de compromis». Design-ul său dinamic subliniază partea sportivă a brandului Mercedes-Benz”.

Pentru a fi la nivelul clasei sportive în care a fost pozitionat, CLA este disponibil cu motoare turbo performante, cu puteri de până la 155 kW (211 CP), suspensie sport si sistem de tractiune integrală 4MATIC. Specificatiile tehnice ale noului model includ cel mai bun coeficient aerodinamic pentru un automobil de serie (Cd=0,22) si numeroase sisteme de asistentă, inclusiv COLLISION PREVENTION ASSIST.

Acest sistem bazat pe radar atentionează soferul cu semnale acustice si luminoase după ce a fost identificat un obstacol si pregăteste Brake Assist pentru o frânare cât mai puternică. Frânarea începe imediat ce soferul apasă pedala de frână. După ce obstacolul a fost identificat, COLLISION PREVENTION ASSIST calculează forta de frânare necesară evitării unui accident si reuseste să frâneze pe cât posibil în distanta rămasă. COLLISION PREVENTION ASSIST oferă protectie începând de la viteza de 7 km/h (anterior, peste 30 km/h).

Cinci pachete sunt oferite, individualizând caracterul noului CLA (lungime/lătime/înăltime: 4630/1777/1437 mm). Pentru a tine pasul cu publicul tintă, noul coupe cu patru usi poate integra diverse gadget-uri, permitând inclusiv rularea aplicatiilor de smartphone pe display-ul sistemului multimedia.

Stilul rebel: design exterior

Proportiile incredibil de sportive si silueta impresionantă sunt rezultatul unui mix de forme concave si convexe si îi conferă coupe-ului cu patru usi un look de neuitat. CLA este o transpunere aproape de 1:1 a conceptului Concept Style Coupe.

CLA uimeste prin capota motorului ce emană putere si grila cu finisaj diamond a radiatorului. Farurile si luminile LED au fost aranjate astfel încât să creeze efectul de flacără caracteristic luminilor de zi si indicatoarelor de directie. Acestea definesc aparitia mereu energică a CLA-ului.

Trei linii proeminente definesc silueta masinii. Prima porneste de deasupra aripilor si continuă descendent către spate, următoarea formează un umăr deasupra puntii spate, iar a treia se extinde de la rotile fată până în spate. Împreună, aceste trei linii dau adâncimea si definesc dinamismul părtii laterale.

Partea din spate transmite putere si spirit atletic cu ajutorul interpunerii suprafetelor concave si convexe. Plafonul plonjat îi conferă un aer de coupe. Impresia atletică a spatelui este datorată montantilor C, care, împreună cu umărul de deasupra puntii spate, formează o siluetă elegantă si sportivă. Când sunt aprinse, luminile spate creează efectul unei săgeti.

Este disponibil si un plafon panoramic de dimensiuni generoase. Acesta este fabricat dintr-un element fix din policarbonat spre fată, un element mobil din cristal mineral si ornamente laterale care imită efectul sticlei.

Efectul „Cool touch”: interiorul

Tema sportivă a exteriorului noului CLA este continuată si la interior. Acesta transmite o senzatie puternică de calitate. Toate suprafetele ornamentelor sunt galvanizate, rezultând un efect metalic.
Plansa de bord încorporează cinci guri de ventilatie rotunde. Directia si debitul de aer pot fi controlate cu ajutorul unui element central, care demonstrează atentia meticuloasă la detalii. Display-ul sistemului multimedia se remarcă prin panoul frontal finisat în negru-piano si rama subtire argintie.

Scaunele si bancheta din spate ale noului model reflectă sportivitatea pe care o întâlnim si la exterior. Bancheta spate are un layout 2+1. Sunt disponibile cusături ce contrastează în culoare cu tapiteria.

Profilat perfect: coeficient aerodinamic record

Cu o valoare a coeficientului aerodinamic de numai 0,23, CLA obtine cel mai bun rezultat din gama Mercedes-Benz si devine cea mai aerodinamică masină de serie din lume. Rezistenta la înaintare (Cd x A) este de asemenea în fruntea oricărui clasament, cu o valoare de 0,51 m2. Aceste valori vor fi depăsite de modelul CLA 180 BlueEFFICIENCY Edition, care va fi lansat în luna iunie. În cazul său, coeficientul aerodinamic este de 0,22, iar rezistenta la înaintare ajunge la o valoare record, de numai 0,49 m2. Aceste valori incredibile ajută modelul CLA să obtină un consum de carburant scăzut.

Sigurantă inteligentă: sisteme de asistentă avansate

Numeroase sisteme de asistentă oferă sprijin soferului de CLA pentru o călătorie mai sigură si mai confortabilă. Echipamentul standard include ATTENTION ASSIST - detectorul de oboseală - si COLLISION PREVENTION ASSIST cu Brake Assist adaptiv, care acum poate detecta un obstacol începând de la viteza de 7 km/h (precedent: peste 30km/h).

Această optiune se poate combina cu DISTRONIC PLUS pentru a deveni COLLISION PREVENTION ASSIST PLUS, care încorporează o nouă functie. În cazul unui eventual pericol, la care soferul nu are reactie, sistemul poate frâna automat de la viteze până la 200 km/h, reducând considerabil severitatea coliziunii. Sistemul poate de asemenea frâna la detectarea unei masini stationare si este capabil să oprească în timp util până la viteze de 30 km/h.

Proiectat pentru dinamism: sasiul si suspensia

CLA dispune de o suspensie fată McPherson si o suspensie independentă multilink pentru puntea spate, cu trei brate si câte o bară de torsiune pentru fiecare roată. Sunt disponibile două sasiuri si două setări din fabrică pentru suspensie: suspensia confort si suspensia sport optională. Cea din urmă coboară caroseria cu 20 mm în fată si 15 mm în spate.

CLA este echipat standard cu sistemul Direct Steer. Servodirectia electromecanică oferă un feedback mult mai bun decât în cazul sistemelor conventionale si este mult mai eficientă, lucrând în permanentă cu sistemul ESP.

Rezerve de putere impresionante si agilitate incredibilă: sistemul de tractiune integrală 4MATIC

Mercedes-Benz CLA este disponibil optional cu sistemul de tractiune integrală permanentă 4MATIC cu distributie variabilă a cuplului motor. Componentele noului sistem 4MATIC includ functia power-take-off integrată în transmisia automată cu dublu ambreiaj 7G-DCT si diferential spate controlat electrohidraulic. Acestea reusesc să permită distribuirea puterii necesare acolo unde este nevoie. Noul sistem 4MATIC pentru CLA este mai usor si mai eficient ca niciodată.

Setat pentru viitor: motoare puternice si eficiente

Cu un an înainte de introducerea normei de poluare Euro 6, toate motoarele pe benzină si dieselul de top respectă standardele acestei clase de emisii. Propulsoarele pe benzină au o cilindree de 1.6 si 2.0 litri si acoperă un spectru de putere cuprins între 90 kW (122 CP) pentru CLA 180 si 155 kW (211 CP) pentru CLA 250. Cele două motoare diesel combină cuplul dinamic obtinut de la turatii joase cu eficienta la cele mai înalte standarde: CLA 200 CDI produce 100 kW (136 CP) si un cuplu maximum de 300 Nm (disponibil la sfârsitul anului). Cu o capacitate cilindrică de 2,2 litri, CLA 220 CDI produce 125 kW (170 CP) si 350 Nm, emitând doar 109 g CO2 pe kiometru. Toate motoarele dispun standard de functia ECO start/stop si sunt disponibile cu o transmisie manuală cu sase rapoarte sau transmisia cu dublu ambreiaj 7G-DCT.

Sistemele multimedia

Ultima generatie de sisteme multimedia Mercedes-Benz pentru CLA dispune de functii noi, aplicatii aditionale si o grafică modificată.

Conceptul Digital Drive Style de la Daimler, care, împreună cu Drive Kit Plus pentru iPhone, permit integrarea telefonului în vehicul, a fost îmbunătătit. Printre noutăti se numără Siri voice control si Glympse sharing. Glympse permite utilizatorului să împărtăsească locatiile sale cu un număr de persoane selectate din lista de prieteni. Alte functii sunt Facebook, Twitter, internet radio, AUPEO! Personal Radio sistemul de navigatie avasat de la Garmin cu informatii despre trafic în timp real, Street View si hărti 3D.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Jorden
Great post, You make valid points in a coinsce and pertinent fashion, I will read more of your stuff, thank you for your time. one of my articles hope u enjoy reading
Ziarre
Your story was rellay informative, thanks!
Rayann
Many many quality pntois there.
Lucky
Ppl like you get all the brains. I just get to say thanks for he ansewr.
Arlene
Guys, I love the blog and the fabulous hi-res potohs, but I am forced to make a correction here. The car in the first few potohs is not a rendering, but a photo of an actual car the Infiniti LE, an electric sedan (based on the Leaf) that debuted in NYC earlier this year and is due in 2014. And, no, I don't work for Nissan, but I like to keep people informed
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar