transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 04-11-2010

Mercedes-Benz si Uniunea Nationala a Transportatorilor Rutieri instruiesc soferii de camioane

Mercedes-Benz si Uniunea Nationala a Transportatorilor Rutieri instruiesc soferii de camioane Având la bază platforma Mercedes-Benz: Ghidul Excelenţei, Mercedes-Benz România şi Uniunea Naţională a Transportatorilor Rutieri din România au încheiat un parteneriat care are în vedere pregătirea teoretică şi practică a şoferilor români de camioane.

Demersul are la bază experienţa, cunoştinţele şi personalul Mercedes-Benz România, specializat în domeniul instruirii şi conducerii economice, reunite cu resursele profesionale materiale şi organizatorice puse la dispoziţie de UNTRR. Mai mult, parteneriatul reconfirmă promisiunea Mercedes-Benz pentru perfecţiune, responsabilitate şi siguranţă exemplară în conducere.

Cursurile de instruire au drept scop eficientizarea activităţilor companiilor de transport din România şi a stării traficului rutier. Tema principală a sesiunilor de formare este axată pe îmbunătăţirea performanţelor de conducere în vederea reducerii consumului de carburant şi a perfecţionării şoferilor de camioane. Asumarea tehnicilor de „eco-driving” ajută la sporirea siguranţei în trafic, precum şi la extinderea duratei de viaţă a autovehicului şi reducerea semnificativă a stresului la volan.

În cadrul acestui program este instruit un număr maxim de 320 de cursanţi din rândul şoferilor angajaţi ai membrilor UNTRR. Fiecare sesiune urmăreşte structura realizată de experţii Mercedes-Benz care pun la dispoziţia participanţilor materiale didactice - suport pentru probele practice. Cunoştinţele acumulate în urma pregătirii teoretice sunt aplicate la volanul unui camion din gama Actros sub supravegherea unui instructor din cadrul Mercedes-Benz România.
De asemenea, fiecare sesiune durează între 8 şi 10 ore, iar numărul zillnica maxim de cursanţi este de 12 şoferi ai celor mai importante societăţi de transport rutier din România.

Asocierea dintre Mercedes-Benz România şi UNTRR stă la baza necesităţii de sporire a eficienţei companiilor de transport din România, iar soluţiile tehnologice puse la dispoziţie de camioanele Mercedes-Benz, împreună cu experienţa şi profesionalismul experţilor în domeniul conducerii economice sunt destinate atingerii unui grad avansat de profitabilitate şi performanţă în sectorul transporturilor.

Mercedes-Benz înţelege utilitatea unui astfel de program, implicându-se activ şi făcând eforturi susţinute pentru obţinerea celor mai bune rezultate. În vederea concretizării acestui proiect, divizia de camioane Mercedes-Benz pune la dispoziţie în mod gratuit resursele de care dispune, asumându-şi toate costurile pe care le presupun utilizarea camionului Actros şi activitatea driver-trainerilor.

Parteneriatul dintre Mercedes-Benz România şi Uniunea Naţională a Transportatorilor Rutieri din România face parte din platforma Mercedes-Benz: Ghidul Excelenţei, care reuneşte o serie de manifestări menite să vorbească despre ideea de excelenţă şi să aducă aminte de promisiunea lui Gottlieb Daimler "The best or nothing".

Mercedes-Benz: Ghidul Excelenţei cuprinde alături de acest parteneriat seria de interviuri Ghidul Excelenţei şi secţiunile TIFF 2010 şi Mercedes-Benz şi Cercetaşii României: Gata oricând!. În plus, în perioada imediat următoare, această platformă va fi extinsă prin intermediul altor demersuri pe care Mercedes-Benz România le asociază cu ideea de excelenţă..


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Melia
At last! Something clear I can udnetrasnd. Thanks!
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar