transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Emysoft.ro - creare site

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Tigara Electronica Smokemania

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

magazin tigari electronice sibiu

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 20-04-2011

Michelin Pilot Super Sport - anvelope lansate de Michelin si in Romania

Michelin Pilot Super Sport - anvelope lansate de Michelin si in Romania Michelin a anuntat lansarea pe pieţele din România, Bulgaria, Croaţia şi Serbia a anvelopelor MICHELIN Pilot Super Sport. Acestea sunt cele mai rapide anvelope de serie din lume de pe pistele de curse1 şi au fost lansate pe plan mondial în luna ianuarie a acestui an.

Proiectat pentru modelele sport ale maşinilor de serie precum şi pentru autovehiculele îmbunătăţite, noul tip de anvelope Michelin sintetizează întreaga experienţă şi competenţele dezvoltate de Michelin ca lider internaţional în domeniul curselor de anduranţă şi, în special, în cursa de 24 de ore de la Le Mans.

Anvelopele MICHELIN Pilot Super Sport au ca scop asigurarea unei experienţe supreme de condus şi, în acelaşi timp, a siguranţei maxime chiar şi în condiţii extreme de utilizare. Această combinaţie remarcabilă între plăcerea condusului şi siguranţă s-a dovedit decisivă în etapele de dezvoltare a produsului realizate împreună cu Porsche, BMW M (departamentul sport al producătorului de maşini din Munchen) şi Ferrari.

Potenţialul excepţional al anvelopelor MICHELIN Pilot Super Sport, care sunt proiectate să reziste în cele mai dificile condiţii de utilizare şi drum, derivă direct din abilităţile şi competenţele echipelor de competiţie ale Michelin. Realizările tehnologice - care au adus pentru Michelin 13 victorii consecutive la cursa de 24 de ore de la Le Mans - au fost folosite şi pentru dezvoltarea anvelopelor MICHELIN Pilot Super Sport cu scopul de a oferi conducătorilor auto cea mai plăcută experienţă de condus.

Pentru a îmbunătăţi aderenţa anvelopelor pe şosea şi capacitatea de frânare, cu impact asupra condiţiilor generale de siguranţă şi consum de carburant, Michelin a combinat într-o manieră unică trei tehnologii, respectiv centura Twaron®, Tehnologia Dual-Compound şi Variable Contact Patch 2.0, toate derivate din inovaţiile validate şi folosite în cursele de anduranţă.
Această combinaţie a dat rezultate bune care i-au convins chiar şi pe cei mai exigenţi producători de maşini din segmentul de înaltă performanţă. Drept urmare, noul tip de anvelope Michelin prezintă avantaje esenţiale care îl ridică la înălţimea standardelor impuse de predecesorul său, MICHELIN Pilot Sport PS2, care a fost certificat drept primă echipare pentru mai mult de 200 de vehicule.

În concordanţă cu strategia inovatoare a companiei Michelin, anvelopele MICHELIN Pilot Super Sport prezintă un echilibru optim al diferitelor caracteristici de performanţă. Această abilitate de a combina siguranţa maximă, chiar şi în condiţii extreme de utilizare, cu plăcerea de a conduce şi consumul excelent este rezultatul unei investiţii fără precedent în cercetare şi dezvoltare - aproximativ 500 milioane de euro alocaţi anual Centrului Tehnologic Michelin.

Gândite pentru automobilişti care îşi doresc atât experienţa supremă de condus cât şi siguranţa extraordinară – indiferent că este vorba de condusul de fiecare zi sau de cel sportiv - anvelopele MICHELIN Pilot Super Sport sunt concepute pentru modelele super sport ale maşinilor de serie şi pentru maşinile omologate, îmbunătăţite şi modificate pentru performanţă.

Anvelopele de tip MICHELIN Pilot Super Sport au depăşit performanţele celor cinci competitori în ceea ce priveşte viteza şi aderenţa pe carosabil uscat într-un test efectuat în 2010 de TÜV SÜD, organizaţia independentă de testare, folosind anvelope cu dimensiunile 245/40 ZR 18 Y şi 235/35 ZR 19 Y.

Combinaţia între plăcerea condusului şi siguranţă îndeplineşte întocmai aşteptările conducătorilor auto. Acest fapt a fost demonstrat într-un studiu al TNS Sofres - efectuat în 2009 pe un eşantion de 9.000 de conducători auto din cinci state europene (Franţa, Germania, Italia, Spania şi Marea Britanie) precum şi din Rusia, Statele Unite ale Americii şi China. Dintre persoanele intervievate, 20% au declarat că pentru ei condusul este foarte important, iar 68% au afirmat că plăcerea condusului este prioritară. Mai mult, 62% au menţionat importanţa pe care o au anvelopele în folosirea eficientă a maşinii şi în siguranţa acesteia.

Disponibilă în cinci diametre (18 – 22 inch), gama de anvelope MICHELIN Pilot Super Sport este în curs de certificatre drept primă echipare pentru un număr mare de vehicule.

Michelin România şi-a început activitatea industrială în august 2001 şi a cunoscut o dezvoltare rapidă. În prezent, Michelin produce în cele trei fabrici din România diferite tipuri şi mărci de anvelope şi comercializează anvelope noi şi reşapate printr-o reţea naţională de dealeri.

Lider mondial în domeniul anvelopelor, compania Michelin are sediul central în Franţa, la Clermont-Ferrand, este prezentă în 170 de ţări, are peste 110.000 de angajaţi în toată lumea şi 68 de uzine în 19 ţări. Grupul are centre de cercetare în Europa, Statele Unite ale Americii şi Asia, precum şi două plantaţii de cauciuc în Brazilia. De peste un secol, misiunea Michelin este să contribuie la progresul mobilităţii bunurilor şi persoanelor prin îmbunătăţirea libertăţii de mişcare, a siguranţei, a eficienţei şi a plăcerii de a călători şi de a descoperi lumea..


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Ilinca
eu prefer Sound Dock-ul 10 de la Bose, costa la fel, dar macar ai ceva nopfesiroal iar calitatea sunetului face toti banii.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar