transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Emysoft.ro - creare site

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Tigara Electronica Smokemania

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

magazin tigari electronice sibiu

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 15-09-2011

Michelin X Works - noua anvelopa All-Terrain polivalenta

Michelin X Works - noua anvelopa All-Terrain polivalenta Cu o noua gama de anvelope si o noua oferta de servicii, Michelin prezinta cele mai recente inovatii ale sale în domeniul anvelopelor de camion, cu scopul de a aduce valoare clientilor sai. Sistemul implementat se bazeaza pe noua anvelopa MICHELIN X Works. Conceputa pentru utilizarea pe toate tipurile de drum, inclusiv pe santiere si în cariere, aceasta anvelopa all-terrrain este robusta si durabila - robusta pentru a putea fi folosita pe santier si durabila pentru a putea fi folosita pe carosabil.

Atunci când anvelopele sunt folosite atât on-road cât si off-road, riscul distrugerilor accidentale creste considerabil. Anvelopele folosite pe santiere si în cariere dar si pe strazi si drumuri sunt supuse unor conditii extreme de utilizare. Pericolele care cresc riscul ca anvelopa sa se taie sau sa fie distrusa se afla la tot pasul - santuri, pietre, resturi de metal, pietris.

Noua gama de anvelope 13 R 22.5 si 315/80 R 22.5 MICHELIN X Works a fost conceputa pentru a reduce timpul de imobilizare a vehiculelor. Carcasa, cauciucul, flancurile si banda de rulare sunt mult mai rezistente.
MICHELIN a folosit tehnologii de ultima ora pentru a crea o anvelopa mai fiabila si mai robusta.

În acelasi timp, noua anvelopa MICHELIN X Works reprezinta materializarea strategiei dezvoltate de Grupul Michelin, aceea de echilibrare a caracteristicilor de performanta, prin care se urmareste îmbunatatirea constanta a tuturor performantelor anvelopei, indiferent de tipul acesteia. Pentru anvelopele de camion, exista trei categorii de beneficii: siguranta sporita, rentabilitate optima si protectie crescuta a mediului.

Conceputa pentru utilizarea pe toate tipurile de drum, inclusiv pe santiere, anvelopa MICHELIN X Works trebuie sa asigure o rezistenta sporita, o capacitate mai mare de încarcare si sa fie totodata rentabila.

Pentru a fi mai sigura si mai fiabila, banda de rulare de la noua anvelopa 13 R 22.5 si 315/80 R 22.5 MICHELIN X Works a fost conceputa astfel încât riscul patrunderii pietrelor în canale sa fie redus, iar evacuarea apei sa se faca eficient la rularea pe carosabil umed. Datorita canalelor în forma de V a caror latime creste progresiv, manevrabilitatea pe suprafete neasfaltate este mult îmbunatatita.

În plus, carcasa anvelopei MICHELIN X Works a fost proiectata pentru a sustine o greutate de 8 tone pe osie la montarea simpla si de 13,4 tone la montarea jumelata, la o viteza de 110 km/ora.

Datorita robustetii sale, anvelopa MICHELIN X Works este mai rezistenta la impact. Arhitectura anvelopei a fost optimizata pentru conditii dificile de rulare. MICHELIN X Works dispune de o banda de rulare compacta mult mai rezistenta la taieturi si de flancuri îngrosate în zona umerilor pentru o rezistenta sporita la impact.

MICHELIN X Works nu este doar rezistenta la impact, ci are si o durata mai mare de viata. Datorita suprafetei de contact optimizate, uzura se distribuie în mod uniform, rezultatul fiind un randament kilometric sporit. În acelasi timp, banda compacta de rulare creste longevitatea anvelopei exact în zona în care aceasta este cel mai mult solicitata. Si nu în ultimul rând, carcasa noii anvelope contine cabluri metalice cu o densitate mare care asigura durabilitatea crescuta a anvelopei.

Datorita durabilitatii sale, rata de resapare a anvelopelor 13 R 22.5 si 315/80 R 22.5 MICHELIN X Works este de 88%1. Astfel, anvelopa MICHELIN X Works Remix ofera aceleasi performante ca si MICHELIN X Works, asigurând o reducere cu 50 kg a materiilor prime utilizate comparativ cu materiile prime necesare pentru constructia a doua anvelope noi.

si, ca toate anvelopele MICHELIN pentru camion, MICHELIN X Works poate fi recanelata. În acest fel, durata de viata a anvelopei este prelungita.

Grupul Michelin si-a început activitatea în România în august 2001 si a cunoscut o dezvoltare rapida. Începând cu ianuarie 2005, România a devenit centru regional pentru activitatile comerciale ale Grupului din Albania, Bosnia Hertegovina, Bulgaria, Croatia, Macedonia, Muntenegru si Serbia.

Michelin detine în România trei fabrici, doua la Zalau si una la Floresti si o retea comerciala. Activitatile Grupului în România constau în productia de diferite tipuri si marci de anvelope, comercializarea de anvelope noi si resapate printr-o retea nationala de distributie, exporta anvelope si cord metalic în Europa si America de Nord.

10 ani de activitate în România înseamna pentru Michelin investitii de peste 265 de milioane de Euro, aproape 3.000 de angajati si trei unitati de productie la cele mai înalte standarde internationale ale Grupului Michelin. În decursul celor 10 ani, Michelin s-a implicat, de asemenea, în proiecte sociale si campanii nationale de educatie în siguranta rutiera, linie strategica de implicare sociala a companiei la nivel global.

În perioada 2001 – 2010, Michelin România a realizat o productie de peste 450.000 de tone de anvelope si peste 150.000 de tone de cord metalic..


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Terry
adiz_kubu_ro24-May-2013Salut,Avem ~30 de magazine de anvepole active in piata. E super simplu sa le importam, legam de un ERP/furnizor etc S-a terminat oferta cu 40 de euro dar sigur am putea gasi alta.In alta ordine de idei sunt mai multe variante noi avem cu scripturi dinamice alegi unul si restrange automat variantele pt cele care nu exista ca sa nu te trezesti ca nu exista cauciucuri pe anumite dimensiune. Mai avem si o alta varianta unde iti alegi masina si iti alegi dup-aia cauciucurile dupa cele posibile Imaginatie si buget sa ai ca probabil oricum le avem deja facute.Vrei sa vinzi sau sa faci afiliere?
Sonny
Well macdaamia nuts, how about that.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar