transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Emysoft.ro - creare site

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Tigara Electronica Smokemania

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

magazin tigari electronice sibiu

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 23-06-2011

MINI WEEK - evenimente in spiritul brandului MINI

MINI WEEK - evenimente in spiritul brandului MINI

MINI WEEK, o săptămână de evenimente în spiritul brandului, a oferit o serie de experienţe inedite, prin mecanisme care i-au purtat pe invitaţii speciali dar şi pe trecători către „destinaţii” cheie pentru stilul de viaţă al unui posesor de MINI: cultură, week-end alături de prieteni, clubbing, shopping-uri exclusiviste de parfumuri, fashion, bijuterii, ceasuri şi evenimente gastronomice.

Un număr impresionant de MINI TAXI a purtat trecătorii dispuşi să participe la experienţe MINI către concerte de jazz, către centrul vechi şi cluburile preferate, cu pit stop la Readers Cafe, o nouă locaţie hot a oraşului şi avanpost MINI pe perioada verii. La Readers Cafe au putut savura reţetele speciale din MINI MENIURI, în compania unei MINI expoziţii de fotografie semnată Tudor Cucu. În drumurile sale Paris-New York-Bucureşti, Tudor Cucu a surprins spiritul MINI în zeci de imagini de excepţie, fotografie de artă şi lifestyle, o pastilă concentrată de MINI lifestyle care poate fi vizitată pe tot parcursul verii la Readers Cafe.

Maşinile şi şoferii MINI au surprins trecătorii invitându-i să se alăture acestui experiment de lifestyle. Amatorii petrecerilor de weekend au avut surpriza de a avea şoferi personali pe durata nopţii, pentru a vizita cluburile preferate în stilul MINI, în vreme ce iubitorii spaţiilor din centrul vechi au putut ajunge rapid, la bordul a peste 200 de cai putere, către destinaţia lor favorită.

Săptămâna MINI a inclus şi evenimente private, cu circuit închis, organizate în parteneriat cu Madison Perfumery, Helvetansa şi The Place. Conceptul MINI private shopping, realizat alături de cele trei locaţii cheie de pe harta de concept stores din Bucureşti, reprezintă o premieră pentru piaţa din România şi a fost primit cu interes de invitaţii speciali. Avanpremiere ale reducerilor de vară cu discounturi speciale, în spiritul „MINI prices Maxi style”, vizionări private de colecţii de lux, şoferi personali şi invitaţi de excepţie s-au bucurat de săptămâna MINI.

Experienţele culinare marca Readers şi plăcerea de a testa flota MINI TAXI, care a inclus modele MINI Cabrio şi MINI Countryman, au întregit conceptul acestei săptămâni.

MINI nu este un brand convenţional, aşadar au fost gândite şi oferite experienţe pe măsură, în cel mai pur stil al brandului, prin mecanisme care au apelat la spontaneitatea şi deschiderea celor invitaţi, fie că aceştia au fost trecători luaţi prin surprindere sau invitaţi speciali ai unor evenimente cu circuit închis. MINI a fost în Bucureşti „la el acasă” şi a reuşit să atragă prin experimentul inedit.

Săptămâna s-a încheiat cu un eveniment privat de Live Cooking, pe terasa Readers Cafe, cu 50 de invitaţi speciali. Locaţia a fost complet regândită şi transformată pentru seara evenimentului într-un MINI LOUNGE, pentru a primi oaspeţi de excepţie: invitaţi din mediul de afaceri, marketing, avocatură, arhitectură, design, presă şi fotografie. O seară de networking şi savoire vivre, pentru oameni care împărtăşesc gusturi sau valori comune, înconjuraţi de dialoguri savuroase, vinuri de colecţie şi gastronomie la cel mai înalt nivel.

De la prezenţa îndrăzneaţă şi plină de culoare la LifeBall, până la parteneriate cu galerii de artă precum Ludlow 38, MINI este artistul evenimentelor neconvenţionale, iubitorul artei contemporane, al experienţelor inedite, expresia bucuriei şi a plăcerii de a trăi într-un automobil care nu trece niciodată neobservat. Alegerea celor care savurează fiecare clipă, MINI te poartă către cele mai cool locuri şi te îndeamnă să încerci mereu ceva nou.

MINI susţine evenimente culturale contemporane în întreaga lume, de la concertele formaţiei preferate, la cea mai în vogă expoziţie de artă contemporană, dar nu uită niciodată nici de plăcerile etern fermecătoare ale unui shopping în stil MINI sau de bucuria de a savura propunerile restaurantelor hot din oraşele pe care le vizitezi.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Ranieris
Hi, i´m tnryig to make a hackintosh based on a notebook pc, but considering something for graphic design purposes so a netbook won´t fit my needs. Do you know if the process that you used works with a regular size one, i´m considering Toshiba T13SP2910 (13.3″) or L515-SP4908 (14″ and reachs 8 Gb. ram). If you have any suggestions i will appreciate it, because there is not to much info about hackintosh notes. regars.
Cheap software online
WCOcuz I subscribed to RSS, but for some reason, the messages are written in the form of some hieroglyph (How can it be corrected?!...
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar