transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Emysoft.ro - creare site

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Tigara Electronica Smokemania

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

magazin tigari electronice sibiu

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 05-05-2011

New Kopel Group - crestere de 78% a cifrei de afaceri in 2010

New Kopel Group - crestere de 78% a cifrei de afaceri in 2010 New Kopel Group, unul dintre liderii pieţei auto din România, a raportat pentru 2010 o creştere cu 78% a cifrei de afaceri faţă de anul 2009. Totalul de 25 milioane Euro se datorează atât activităţii companiilor deja consacrate din grup cât şi a celor noi: comercializarea mărcilor auto Opel şi Suzuki.

“Rezultatul îmbucurător este o consecinţă firească a punerii în practică a crezului New Kopel Group care promite clienţilor grija şi flexibilitatea de care aceştia au nevoie”, a declarat David Perry, CEO New Kopel Group. “Faptul că nu doar vindem maşini, ci oferim servicii complete şi integrate în domeniul auto, de la leasing operaţional la service si trade in, reunite sub conceptul de One Stop Auto Center, a reuşit să atragă numeroşi clienţi, fie că vorbim de persoane fizice sau de companii medii şi mari.”

New Kopel Group, care numără în prezent 200 de angajaţi, a obţinut în 2010 un profit net de aproape 500.000 Euro, cu aproape 150% în plus faţă de profitul anului 2009.

Pentru 2011, New Kopel Group previzionează o cifră de afaceri cu 30 % mai mare prin comparaţie cu cea de anul trecut. Principalul liant al creşterii este dezgheţarea în acest an a pieţei auto, motivată în principal de reînoirea şi cresterea de către companii a parcurilor auto.

“Din ce în ce mai multe companii medii externalizează managementul flotelor auto pentru a-şi eficientiza activitatea”, spune David Perry.
“Serviciile şi flexibilitatea oferite acestora de către Sixt New Kopel au convins nu numai multinaţionalele, dar şi companiile medii, că leasing-ul operaţional este o soluţie pentru îmbunătăţirea propriului business”.

În 2011 AAA New Kopel, divizia care comercializează automobile second hand provenite în special în urma reîmprospătării parcurilor auto de către companii cliente ale Sixt New Kopel, va continua creşterea susţinută din ultimii ani, având ca principal atu garanţia oferită clienţilor şi transparenţa totală faţă de aceştia cu privire la provenienţa, istoricul şi documentele automobilului.

Vânzările mărcilor Opel şi Suzuki vor creşte pe măsură ce clienţii se vor familiariza cu Union Motors, nu doar ca service auto profesionalizat, ci şi ca un dealer important de automobile.

Poziţia de lider de piaţă a Sixt Rent A Car continuă să se consolideze în 2011 datorită afluenţei sporite de cetăţeni străini ce vor sosi în România şi a companiilor care folosesc această soluţie pe termen scurt şi mediu. În 2010, New Kopel Group a operat o flotă de peste 7000 de automobile.
.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Sahaweh
Link Indowebster kan,... game nya udah ku coba biso,..kok setup oke2 aja,..ikutin notenya bener2 gan, inget gan file yang dwnaidlood berakhiran .flv rename jadi .iso lalu maunt pake deamon tools,...lalu setup.bat deh,...
Tooru
I could watch Schindler's List and still be happy after raeidng this.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar