transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Emysoft.ro - creare site

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Tigara Electronica Smokemania

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

magazin tigari electronice sibiu

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 23-06-2011

Noul centru Honda Iasi - prin Hachi Motors

Noul centru Honda Iasi - prin Hachi Motors Honda Trading şi Hachi Motors anunţă deschiderea oficială a noului centru Honda din Iaşi, situat pe Şos. Păcurari, Nr.153B. Filozofia Honda, de a oferi produse şi servicii de calitate superioară la preţuri competitive, tuturor clienţilor săi, se traduce an de an în rezultate excelente în studiile legate de gradul de satisfacţie a acestora, la nivel european.

Pornind de la aceste premise, Honda Trading România îşi propune să ofere cea mai bună experienţă din comunitate tuturor clienţilor din România ce aleg un automobil al mărcii.

Pentru zona de Nord-Est a României, cu o pondere semnificativă în numărul total de posesori de automobile Honda, această strategie are ca rezultat lansarea noului centru din Iaşi, prin partenerul oficial Hachi Motors.

Hachi Motors va pune la dispoziţia clienţilor săi o echipă profesionistă, cu o îndelungată experienţă legată de Honda şi un înalt grad de înţelegere a standardelor mărcii.

Spaţiul de 400 mp dedicat activităţilor de service şi cel de 350 mp destinat showroom-ului fac posibilă gestionarea activităţilor de after-sales de orice grad de complexitate şi în acelaşi timp facilitează accesul clienţilor din Iaşi către toată gama de automobile comercializate în România.

În calitate de unic partener autorizat Honda în Iaşi, Hachi Motors va oferi, încă de la deschidere, toate promoţiile naţionale ale mărcii, posibilitatea de test-drive cu cele mai populare modele şi va putea gestiona toate solicitările referitoare la garanţia europeană a produselor Honda.

Honda Trading România deţine în prezent o reţea de 17 parteneri autorizaţi Honda, în cele mai importante zone ale ţării.

Honda Trading România, parte a grupului Honda Trading, şi-a început activitatea de distribuitor al automobilelor Honda în România în septembrie 2006, livrând peste 6,500 de unităţi pe piaţa locală până în prezent..


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Tessica
Hey hey hey, take a gdeanr at what' you've done
Buy cheap OEM software online
AQKEzx The text is promising, will place the site to my favorites..!
Chassidy
Good point. I hadn't thgohut about it quite that way. :)
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar