transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Emysoft.ro - creare site

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Tigara Electronica Smokemania

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

magazin tigari electronice sibiu

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 28-08-2011

Noul Hyundai i40 a obtinut 5 stele in cadrul testelor Euro NCAP

Noul Hyundai i40 a obtinut 5 stele in cadrul testelor Euro NCAP Cinci modele Hyundai au obtinut consecutiv calificativul maxim de siguranta. i40 a punctat in topul clasei sale: rezultat de 92% in testul pentru protectia adultilor si 86% in testul pentru protectia copiilor. Sistemele de siguranta Hyundai depasesc cerintele Euro NCAP pentru 2011.

Noul Hyundai i40 a primit calificativul maxim de 5 stele din partea Euro NCAP, organizatie independenta care evalueaza nivelul de siguranta oferit de automobile. Rezultatele testului plaseaza modelul i40 in topul celor mai sigure autovehicule din segmentul D.

Modelul i40 este al cincilea model Hyundai care a obtinut, in mod consecutiv, 5 stele in cadrul testelor Euro NCAP, acest succes fiind precedat cu modelul de clasa mica i20, MPV-ul compact ix20, hatchback-ul i30 si SUV-ul compact ix35.

Noul i40 a obtinut un scor de 92% in categoria „protectia pasagerilor adulti” si maxim de puncte la testul de impact lateral. Mai mult decat atat, tetierele si scaunele au fost foarte apreciate pentru suportul oferit in cazul unei coliziuni din spate.

In categoria ce evalueaza nivelul de protectie al copiilor, i40 a atins un pocent impresionant de 86%, avand rezultate foarte bune atat in categoria de varsta „18 luni”, cat si in cea de „3 ani”.
In ceea ce priveste protectiei pietonilor, i40 a punctat 43%, iar bara din fata a obtinut scorul maxim pentru protectia picioarelor pietonilor.

Programul electronic de stabilitate, sistemul de limitare a vitezei si cel de atentionare asupra lipsei centurii de siguranta au contribuit la realizarea unui procent de 86% in cadrul categoriei „sisteme de asistenta”. Sistemele de siguranta activa si pasiva disponibile pentru i40 depasesc cerintele Euro NCAP pentru anul 2011.

„Calificativul de 5 stele obtinut de modelul i40 continua sa demonstreze determinarea noastra de a oferi cel mai inalt nivel de siguranta clientilor Hyundai. Acest rezultat reprezinta inca un motiv pentru care atat clientii privati, cat si cei de flote, interesati de vehicule din segmentul D, pot lua in considerare modelul i40: acesta oferind siguranta, calitate, eficienta si o echipare standard generoasa. Luand in considerare si programul Five Year Triple Care, noul i40 devine foarte greu de ignorat in decizia de achizitie,” a declarat Allan Rushforth, Senior Vice President si COO al Hyundai Motor Europe.

Pachetul Five Year Triple Care oferit de catre marca Hyundai asigura cinci ani garantie integrala fara limita de kilometri, cinci ani asistenta rutiera si cinci ani verificari tehnice periodice gratuite.

Hyundai Auto Romania, parte a Grupului Tiriac, este reprezentantul marcii Hyundai in Romania din anul 1994 si aduce pe piata nationala 11 modele marca Hyundai. Fondata in 1967, Hyundai Motor Company s-a transformat in Hyundai-Kia Automotive Group, care este cotat drept al cincilea producator auto la nivel mondial incepand din anul 2007..


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Lorraine
Extremely helufpl article, please write more.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar