transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Emysoft.ro - creare site

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Tigara Electronica Smokemania

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

magazin tigari electronice sibiu

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 07-08-2011

Noul Porsche Panamera Diesel - pret de pornire de aproape 72.000 de euro plus TVA, in Romania

Noul Porsche Panamera Diesel - pret de pornire de aproape 72.000 de euro plus TVA, in Romania

Noul Porsche Panamera, cu motorizare diesel, este disponibil la vânzare pentru România la un preţ de pornire de aproape 72.000 de euro (fără TVA), potrivit importatorului maşinii pe plan local, Porsche România, citat de Agerpres.

Panamera Diesel are un motor V6 de trei litri şi dezvoltă 250 CP. În plus, modelul dispune de transmisia Tiptronic S cu opt trepte de viteză, tracţiune spate, iar viteza maximă pe care o poate atinge este de 242 km/h.

Bolidul de la Porsche accelerează de al 0 la 100 km/h în 6,8 secunde, în timp ce consumul de carburant, în regim combinat, ajunge la 6,5 l/100 km, iar cu anvelope all-season consumul poate scădea până la 6,3 l/100 km. În acelaşi timp, emisiile de CO2 sunt de 172 g/km, dar în cazul dotării cu anvelope pentru toate sezoanele gradul de emisii se diminuează până la 167 g/km.

Conform fişei tehnice a automobilului, sprinturile şi ascensiunile se fac fără efort, cu ajutorul cutiei de viteze Tiptronic S în opt trepte evoluţia puterii permiţându-i acestui model Gran Turismo să accelereze de la 80 km/h la 120 km/h, în doar 4,5 secunde.

Din punctul de vedere al designului, Panamera Diesel se aseamănă cu Panamera cu motorul V6 pe benzină, diferenţele exterioare constând în inscripţia 'diesel' de pe portierele din faţă şi în terminaţiile eşapamentului, create special pentru diesel.

În ceea ce priveşte dinamica şi confortul, noul automobil cu patru portiere este un veritabil Gran Turismo de la Porsche, de la un capăt la altul.

Maşina dispune de arcuri din oţel în echiparea standard.

Controlul adaptiv al amortizoarelor Porsche Active Suspension Management /PASM/ şi suspensia pneumatică adaptivă, cu volum adiţional de aer, sunt disponibile opţional.

Pentru a păstra greutatea automobilului cât mai redusă, punţile, portierele, capota, aripile şi capota spate au fost construite din aluminiu, fiind dezvoltat de la început ca un automobil cu patru locuri.

Panamera Diesel are o siluetă plată şi alungită, de 4,97 metri lungime şi doar 142 centimetri înălţime. Noua limuzină GT de la Porsche este disponibilă în România la un preţ de pornire de 71.812 euro (fără TVA).

 

Material furnizat de Agerpres si citat de SMARTfinancial.ro

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Keyon
Yup, that sholud defo do the trick!
Nume sau Nickname ...
Introduceti mesajul ...
Sherry
That's a mold-breeakr. Great thinking!
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar