transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Emysoft.ro - creare site

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Tigara Electronica Smokemania

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

magazin tigari electronice sibiu

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 08-05-2011

Porsche Finance Group Romania - furnizor al Vodafone pentru servicii de leasing operational si management de flota

Porsche Finance Group Romania - furnizor al Vodafone pentru servicii de leasing operational si management de flota Porsche Mobility continuă să administreze parcul auto al Vodafone România, oferind servicii de leasing operational si management de flotă, contractul fiind reînnoit recent pe o perioadă de patru ani.

„Leasingul operational este o optiune de finantare foarte potrivită pentru această perioadă, cu atât mai mult cu cât este corelat cu un contract de mentenantă. Produsul Porsche Mobility este adaptat la actualele conditii ale pietei si reprezintă o solutie viabilă pentru clientii care îsi schimbă periodic masinile si pentru companiile care detin flote de masini”, a declarat Kurt Leitner, CEO Porsche Finance Group.

„Vodafone România este unul dintre clientii cu traditie ai grupului Porsche. Am început acest parteneriat de succes în urmă cu sase ani, în 2005, livrând de atunci peste 700 masini iar în cadrul noului contract vom livra, în 2011, un număr de peste 250 de masini marca Volkswagen”, a adăugat acesta.

Vodafone România a optat pentru marca Volkswagen pentru parcul său auto si colaborează astfel cu Porsche România si divizia Porsche Mobility a Porsche Finance Group.

„Colaborarea deja consacrată pe care o avem cu Vodafone România se datorează valorilor comune pe care le împărtăsim. Marca Volkswagen reprezintă mai mult decât mobilitate. Fără modestie putem afirma că valoarea adaugată a produselor noastre se traduce în beneficii substantiale pentru clientii nostri.
În termeni de sigurantă, în termeni de eficientă si consum redus, costuri de întretinere sau valoarea de revânzare".

"Pe lângă toate acestea, adăugam Tehnologiile BlueMotion care echipează modelele noastre si care asigură un nivel redus de emisii poluante. Prin tehnologia Start/Stop sau sistemul de recuperare a energiei la frânare, noile modele Volkswagen Passat si Touareg oferă un consum îmbunătătit cu peste 20% fată de modelele anterioare. Un alt punct forte al mărcii îl reprezintă reteaua natională de service-uri autorizate Volkswagen, fiind una dintre cele mai mari, complete si dezvoltate retele de service din tara noastră”, a declarat Bogdan Florea, Director Marca Volkswagen PKW.

Pachetul de servicii de finantare si management de flotă oferit de Porsche Mobility reprezintă solutia ideală pentru clientii care doresc să se concentreze pe afacerea lor lăsând partea de administrare a parcului auto în grija specialistilor. Serviciile oferite sunt 100% transparente si oferă flexibilitate crescută si posibilitatea de a redimensiona si restructura produsul în functie de necesităti.

În plus, în cazul finantării prin leasing operational, clientul plăteste doar pentru ceea ce utilizează, rata lunară - determinată în mod individual în functie de numărul de km/an estimati, de perioada de utilizare si modelul autoturismului - fiind 100% deductibilă fiscal.

La finalul lunii martie flota administrată de Porsche Mobility număra peste 5.400 autovehicule, utilizate de peste 240 clienti.

Porsche Mobility este parte a Porsche Finance Group, care oferă servicii financiare integrate pentru mărcile grupului Porsche în România, printr-o retea natională de dealeri.

Porsche Finance Group se ocupă cu finantarea autoturismelor apartinând mărcilor holding-ului: Volkswagen, Seat, Skoda, Audi, Bentley si Porsche. Grupul este prezent pe piata românească din 1999 si include cinci companii: Porsche Leasing, Porsche Bank, Porsche Broker de Asigurare, Porsche Mobility si Porsche Asigurări.

Porsche Finance Group oferă clientilor săi solutii eficiente si rapide pentru achizitionarea automobilului dorit, conform conceptului “one stop shop”: achizitionare directă, în showroom, finantare prin leasing sau credit, asigurare pentru masină si o administrare eficientă a flotelor de masini.

Porsche Leasing Romania IFN SA oferă leasing financiar intern pentru persoane fizice si companii. Porsche Bank Romania – prima bancă auto specializată de pe piata românească – oferă credite pentru autoturisme. Porsche Broker de Asigurare completează gama de servicii cu intermedierea de asigurări CASCO si RCA.
Porsche Mobility a fost înfiintată cu scopul de a dezvolta serviciul de management de flote, rent-a-car si leasing operational.

Porsche Asigurări închide cercul serviciilor integrate ale Porsche Finance Group. Compania oferă asigurarea CASCO, valabilă în toată Europa, pentru masinile noi achizitionate în leasing, credit sau cash, prin companiile grupului, Porsche Leasing, Porsche Mobility sau Porsche Bank.

Vodafone Romania, divizie a Vodafone Group Plc., avea 9.804.000 de clienti, la 31 decembrie 2010. Vodafone este una dintre cele mai mari companii de comunicatii mobile din lume dupa venituri, cu aproximativ 358 milioane de clienti, la 31 decembrie 2010. In prezent, Vodafone are divizii in peste 30 de tari pe 5 continente si peste 40 de retele partenere in intreaga lume..


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Abdul
Driver miscalculated the truck's speed. You can see he fhselad the truck twice before impact and that he still hit him makes me think he thought he had time and room to go around him. The slow speed in the dark fooled him and he crashed trying to switch lanes at the last second. Truck's fault all around.
Nelson
My wife and I were ying and yang when it came to finances and we didn't relaly discuss it too much until after we were married. Big problem but I believe in seperate and joint accounts. One for expenses and savings together and personals for each. Finances can ruin a marriage best to have this figured out before getting engaged. We make sure we sit down and discuss finances at least once or twice per month.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar