transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Emysoft.ro - creare site

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Tigara Electronica Smokemania

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

magazin tigari electronice sibiu

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 18-05-2011

Rombat - afaceri de peste 77 de milioane de lei in primul trimestru din 2011

Rombat - afaceri de peste 77 de milioane de lei in primul trimestru din 2011 Cel mai mare producător de acumulatori auto din România, Rombat SA, se consolidează pe piata internă si continuă tendinta de crestere a vânzărilor înregistrată si anul trecut.

În primul trimestru din 2011, compania bistriteană a înregistrat o cifră de afaceri de peste 77 de milioane de lei (peste 18 milioane de euro), cu 18,8% mai mare decât rezultatul din primul trimestru al anului trecut. Vânzările au depăsit 550 de mii de unităti în primele trei luni, iar profitul a crescut cu 10% fată de perioada similară a anului trecut, depăsind 7,2 milioane de lei (1,7 milioane de euro).

Compania continuă astfel tendinta crescătoare înregistrată în 2010, când vânzarea pe piata românească de after-market (baterii noi pentru masini aflate în circulatie) a crescut cu 32,8%, ceea ce a dus cota de piată a Rombat pe acest segment la aproape 54%. O crestere accentuată s-a înregistrat si pe segmentul bateriilor moto si UPS – 57% fată de 2009.

Vânzările companiei bistritene au crescut anul trecut pe toate segmentele, iar livrările au depăsit 2,1 milioane de baterii auto. Pentru 2011, Rombat si-a stabilit ca tintă vânzarea a 2.260.000 de acumulatori auto.

Aproximativ 54% din productia de la Bistrita merge la export în 24 de tări, în principal pe piata franceză, unde Rombat detine o cotă de piată de 10%. Pe plan intern, Rombat ocupă 65% din piata totală si 54% din segmentul after market.
Compania are sediul la Bistrita si detine nouă centre logistice: două la Bucuresti si câte unul la Brăila, Brasov, Craiova, Deva, Iasi, Oradea si Râmnicu Vâlcea.

Lider pe piata românească de baterii auto din anul 1997, Rombat are o capacitate de productie de peste 2,3 milioane de baterii pe an. Numărul total al angajatilor este de 665 de persoane (din care 102 lucrează în locatia de valorificare a plumbului din baterii-deseu); în plus, compania a dezvoltat o retea de service care cuprinde aproximativ 100 de reprezentante la nivel national.

Rombat este acreditată în calitate de furnizor regional în panelul Renault, ca furnizor unic Dacia din 1996, furnizor PSA Peugeot din Slovacia din 2008, iar din 2011 furnizor pentru fabrica Nissan Sankt Petersburg din Rusia..


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Medet
Cześć. Czyadtam z zainadtereadsowaniem o Twoich doświadadczeniadach z implantem. To, co nderabazijj mnie poruszyło ostatadnio to lista dźwiękf3w, jakie słyszysz. Bo to jest niemal dokładadnie ta sama lista dźwiękf3w, ktf3re niedawno zaczęłam słyszeć bez aparatu. To by znaczyło, że to są te bardzo niskie tony, ktf3re się najpierw słyszy przy wychodzeadniu z ciszy. Te tony (z tego co rozuadmiem) muszą być na poziomie ok. 75 dB. Jeszcze dużo przed nami :-). Powodzenia, trzyadmaja0się :-)
Yuvi
Anul trecut ati facut o trbeaa buna. Sunt sigura ca anul acesta va fi la fel. Daca aveti nevoie de ajutor cu viitorii boboci din Arad, stiti ca puteti apela la mine
Rayonna
Didn’t know the forum rules allowed such brilalint posts.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar