transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 14-04-2024 4.6645 lei 4.9714 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 11-05-2011

Schneider Electric - solutii pentru infrastructura de reincarcare pentru automobile electrice

Schneider Electric - solutii pentru infrastructura de reincarcare pentru automobile electrice Schneider Electric, specialist global în managementul energiei, a anuntat ca dispune de infrastructură de reîncărcare pentru maşinile electrice. Staţiile Schneider Electric oferă reîncărcare optimizată în funcţie de nevoile vehiculului şi de puterea disponibilă în reţea.

Deoarece staţiile pot comunica atât cu vehiculul care se încarcă, cât şi cu reţeaua, utilizatorii sunt informaţi permanent în privinţa disponibilităţii staţiei şi progresului încărcării prin intermediul PC-ului sau al telefonului mobil. Sistemul poate chiar trimite un mesaj către utilizatori atunci când vehiculele sunt încărcate.

”Transportul urban este în continuă schimbare. Maşinile electrice devin o alegere de top pentru cei care conduc foarte mult în oraş. Schneider Electric susţine această tendinţă de mobilitate electrică prin infrastructura de reîncărcare, un element cheie pentru buna funcţionare a maşinilor electrice” a declarat Saulo Spaolanse, Country President Schneider Electric România.

Schneider Electric susţine promovarea vehiculelor electrice prin aplicarea vastei expertize în domeniul managementului energiei, în scopul dezvoltării unor soluţii de încărcare uşor de utilizat, sigure, disponibile şi eficiente energetic. Compania a dezvoltat parteneriate la nivel de grup în scopul dezvoltării infrastructurii cu Parkeon, Total Belgium, Mondial 2010, EV Alliance, etc.


Anul trecut Schneider Electric a livrat 6 staţii universale de încărcare a maşinilor electrice pentru echiparea reţelei experimentale de alimentare Plug to Drive (Încarci şi conduci) - Total Belgia.

De asemenea, Schneider Electric s-a implicat alături de alianţa Renault-Nissan, EDF, EPAMSA, ADEME şi Total într-un proiect experimental ce are loc în Franţa pe o perioadă de 12-18 luni cu un buget total de 23 millioane de euro. Proiectul are scopul de a încuraja experimentarea vehiculelor electrice şi a facilităţilor pe care le oferă acestea, de a demonstra că reprezintă o soluţie pentru nevoile de transport ale utilizatorilor, de a testa soluţii operaţionale de reîncărcare şi modul în care sunt primite de clienţi.

Soluţiile Schneider Electric pot asigura o încărcare completă a vehiculelor electrice în orice situaţie. Staţiile de incarcare pot fi instalate atât în clădiri de birouri, cât şi în parcări ale spaţiilor comerciale, parcări publice sau rezidenţiale.

Maşinile electrice aflate în zonele de reîncărcare pot opta pentru o reîncărcare de urgenţă ce se realizează în 15-30 minute, reîncărcare parţială de minimum 25% în 2 ore sau o reîncărcare totală ce durează până la 8 ore.

Companie specializată la nivel global în managementul energiei, cu operaţiuni în peste 100 de ţări, Schneider Electric oferă soluţii integrate pentru diverse segmente de piaţă, deţinând poziţii de lider în domeniul energiei şi al infrastructurii, al proceselor industriale, automatizărilor în construcţii şi al centrelor de date sau reţelelor. Schneider Electric are, de asemenea, o prezenţă extinsă şi în domeniul aplicaţiilor pentru segmentul rezidenţial..


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Jim
The nightly bufnetifg by hurricane-force winds from the lowest setting on the brute of our old industrial fan does actually add an element of adventure to each sticky summer night in our bedroom, and, my husband assures me, a healthy dose of theatre (read wife's hair blowing in the wind during passionate escapades ). Clipsal and Share Design help! I'm dreaming of a calm night's rest under the gentle, cool breeze and quiet hum of a new Clipsal High Performance ceiling fan. I'm sure even my hyperactive hubby won't even complain, as this High Performance piece of electric-genius has a three-speed capacitor controller!
Gaby
Nu neapărat, a fi bun een meserie eenseamnă să te zenumoctedi tot timpul, să fi la zi cu tehnologia, multă practică şi talent!Autorizarea profesională a electricienilor nu este ceva nou, se face eecnă din anii '50. Pe atunci se făceam la intreprinderile de furnizare a energiei electrice (IREM) iar momentan se face la ANRE.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar