transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Emysoft.ro - creare site

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Tigara Electronica Smokemania

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

magazin tigari electronice sibiu

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 11-07-2011

Sixt Rent a Car isi extinde activitatea in Romania si asteapta o crestere de 25%

Sixt Rent a Car isi extinde activitatea in Romania si asteapta o crestere de 25% Sixt Rent a Car, lider european în domeniul închirierilor de automobile cu birouri în peste 100 de ţări, ţinteşte o creştere de 25 % pentru anul acesta, faţă de anul trecut. Pentru atingerea acestei ţinte, Sixt România deschide un nou birou de reprezentare în centrul Bucureştiului şi îşi reînnoieşte parcul auto.

“Piaţa de rent a car din România se află pe un trend ascendent”, spune Dudy Perry, CEO New Kopel Group, din care face parte şi Sixt România. ”Sixt a avut în 2010 o creştere de 40 % faţă de anul 2009 iar pentru anul acesta ne propunem o Cifră de Afaceri cu 25% mai mare. Ţintim aici atât clienţii corporate, care apelează la serviciile noastre în interes de business, cât şi românii care preferă să zboare şi să închirieze o maşină la destinaţie în loc să piardă ore şi chiar zile pe drum, conducând propriul autovehicul.”

Pentru a îmbunătăţi calitatea serviciilor oferite clienţilor străini ce sosec în România, Sixt şi-a reînnoit flota auto, achiziţionând un număr mare de autovehicule la începutul acestui an. Mai mult, serviciile Sixt vor fi susţinute şi de către noul birou de reprezentare ce va fi inaugurat în această lună într-o cochetă clădire de pe Calea Victoriei din Bucureşti. În momentul de faţă, Sixt desfăşoară activităţi si prin intermediul parteneriatelor încheiate cu Tarom, Lufthansa, Hilton şi cateva dintre cele mai renumite agenţii de turism.

“Deţinem în momentul de faţă o cotă de 30% din piaţa românească de Rent a car, datorată în special calităţii serviciilor oferite,” continuă Dudy Perry.


“Recunoaşterea calităţii serviciilor vine inclusiv de la clienţii străini ce vizitează România în scop de relaxare, numărul acestora fiind în continuă creştere în ultima perioadă de timp.”

Principalele ţări din care provin turiştii sunt Germania, Italia, Franţa şi Spania. În ceea ce priveşte turiştii români ce pleacă în vacanţă, destinaţiile favorite pentru care Sixt pune la dispoziţie automobile sunt Germania, Italia, Franţa, Spania şi Elveţia. Acestora li se adaugă Polonia şi Austria dacă este vorba de destinaţiile pentru care compania primeşte cele mai multe solicitări din partea clienţilor corporate din România. Pentru aceşti clienţi, Sixt Rent a Car vine cu oferte de vară care pleacă de la 23 Euro pe zi.

"Poţi simţi provocarea condusului unui puternic BMW M3 Cabrio, fie că trăieşti o experienţă care îţi taie respiraţia atunci când traversezi Alpii bavarezi, fie că pluteşti pe faimoasele autostăzi germane. Toate acestea, pentru 99 Euro pe zi. Sau dacă doreşti o trăire romantică, plimbându-te pe şoselele înmiresmate al Provence-ului, Sixt îţi oferă stilatul Peugeot 907 cc. Lasă-te pătruns de vântul ce vine dinspre câmpurile de lavandă în timp ce pielea ti-e atinsă de razele de soare, la volanul unei decapotabile, pentru 199 Euro pe weekend".

New Kopel Group, din care face parte şi Sixt România, a raportat pentru 2010 o cifră de afaceri de 25 milioane Euro, în creştere cu 78% faţă de anul 2009. Pentru anul 2011 grupul estimează o cifră de afaceri ce va depăşi 30 milioane Euro..


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Stefan
post: Black Looks: Racist World Cup Ad by German car rental SIXT: No Waving Flags AKPC_IDS += "34082,";Popularity: unkaernd [?] [Translate] Share Kenyan Blogs
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar