transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Emysoft.ro - creare site

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Tigara Electronica Smokemania

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

magazin tigari electronice sibiu

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 25-06-2011

Wagner Arte Frumoase si Povesti lanseaza colectia de portelanuri Ana Wagner pentru MINI

Wagner Arte Frumoase si Povesti lanseaza colectia de portelanuri Ana Wagner pentru MINI Atelierul de portelanuri pictate manual Wagner Arte Frumoase si Povesti lanseaza o colectie de portelanuri create special de Ana Wagner pentru brandul auto MINI.

Ca toate lucrarile de pana acum ale atelierului Wagner, si colectia “MINI Plates.” este una inedita pentru Romania. Este pentru prima data cand un artist roman – Ana Wagner – creeaza o linie de produs care sa completeze povestea automobilului Mini.

Colectia contine platouri din portelan autentic romanesc, innobilat cu desenul – fantezie al Anei Wagner. Acelasi model – un ghepard inconjurat de vegetatii fantastice – este replicat in cele patru declinari de culoare ale automobilului MINI – fuchsia, galben, verde, turquoise. Fiecare piesa din portelan este lucrata manual, prin tehnica decalcomaniei combinata cu pictura manuala, peste care au fost aplicate insertii de aur pur.

“Portelanul pictat manual de Ana Wagner si brandul MINI au o serie de trasaturi comune pe care am dorit sa le comunicam prin lansarea acestei colectii. Sunt de avangarda, sunt si retro, sunt sic si sunt altfel decat tot ce ai vazut pana acum – te indragostesti iremediabil de povestile – fantezie din portelan, la fel cum te indragostesti de un MINI.
”, spune Ana Wagner, creatoarea colectiei.

Colectia “MINI Plates.” este disponibila la MINI Shop. (Automobile Bavaria - dealer MINI pentru Romania - Bucuresti, sector 1, Sos. Bucuresti-Ploiesti, nr. 53A) si in locatiile Wagner din Bd. Carol 39 - Magazin Wagner Arte (zona Armeneasca) si Maison de la Porcelaine - str. Dr. Staicovici 19 (Cotroceni).
Ana Wagner este creatoarea marcii "Wagner – arte frumoase si povesti" si co-proprietara manufacturii si magazinului Wagner din Bucuresti. Conduce o echipa de 5 artisti, absolventi de Arte Frumoase.

Este absolventa Academiei de Arte Plastice din Bucuresti si a urmat cursuri de specializare in domeniul gravurii si al picturii pe portelan in Budapesta si Barcelona, respectiv in Paris. A studiat in detaliu tehnica picturii pe portelan peste glazura la manufacturile de portelan de la Sevres si Limoges prin vizite repetate in muzeele si atelierele de creatie ale acestor faimosi producatori de portelan.

Ana Wagner a avut expozitii personale si de grup atat in Romania cit si in orase ale Europei. In citeva din aceste evenimente, a colaborat sau a avut ca parteneri marci de renume mondial ca Vileroy & Boch.

In anii 2009 si 2010 Ana Wagner a avut ca invitat special in atelierul sau, un mare artist contemporan roman, Stefan Caltia. Aceasta colaborare se concretizeaza printr-o expozitie de portelan pictat manual, semnata Stefan Caltia ce are loc la galeria Posibila din Bucuresti. Acest eveniment face parte dintr-un proiect in care vor fi invitati in fiecare an, cite un artist sau designer de renume din Romania, sa creeze o colectie inedita de portelan pictat manual asa cum fac si marile manufacturi europene de portelan.
.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Irina
Danielle and Andy, I am so excited for you guys! Beautiful pircutes! I hope you have a fun baby shower at school today I have to admit, what a cute tummy, mine doesn't look like that after 3 babies I love the one with the boy tag tied around your tummy! Love you Danielle, EM
Davion
I'm really into it, thakns for this great stuff!
Davion
I'm really into it, thakns for this great stuff!
Dotty
Hey, good to find someone who argees with me. GMTA.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar