transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Emysoft.ro - creare site

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

magazin tigari electronice sibiu

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 16-08-2007

Banca Transilvania a deschis Sucursala Berceni, locatia cu numarul 400

Banca Transilvania a deschis Sucursala Berceni, locatia cu numarul 400
 Alte stiri la aceasta categorie

Banca Transilvania a deschis pe 16 august 2007 locatia cu numarul 400, Sucursala Berceni - Bucuresti, aflata pe str. Al. Obregia, nr. 35, bl. 35, sectorul 4. In acest an, banca a adaugat retelei sale de unitati aproape 60 de sucursale si agentii, ca raspuns la cererea pietei, continuand planul de consolidare a prezentei sale la nivel national. Bugetul de investitii al bancii, aprobat in aprilie 2007, in cadrul Adunarii Generale a Actionarilor, de peste 35 milioane EUR, este destinat cu prioritate extinderii teritoriale, domeniului IT si cardurilor.

Robert C. Rekkers, Directorul General al Bancii Transilvania, declara: "Acum un an, tot in august, sarbatoream in Cluj-Napoca inaugurarea unitatii cu numarul 300 si iata ca, in tot acest timp, angajamentele noastre de a veni tot mai aproape de clienti au fost indeplinite. Deschidem in Bucuresti unitatea cu numarul 400 si, in acelasi timp, confirmam dinamismul actiunilor noastre, inclusiv din punctul de vedere al extinderii teritoriale".

Banca Transilvania a inclus in planul de investitii pentru acest an relocarea, extinderea sau modernizarea unor sedii din tara, astfel incat "acestea sa se incadreze in standardele bancii, dar si sa raspunda numarului din ce in ce mai mare de clienti".

Banca a extins in acest an Sediul Central al Grupului Financiar Banca Transilvania, aflat in Cluj-Napoca si a deschis cea de a patra cafenea bancara, BT Cafe. In ceea ce priveste dezvoltarea Bancii Transilvania in Bucuresti, in 2007 au fost deschise in capitala 13 sedii. Reprezentanta Bucuresti a devenit Centrul Regional Bucuresti."In aceasta saptamana deschidem trei unitati noi in Bucuresti, ajungand astfel la o retea de 59 locatii si avand peste 900 de colegi in capitala. Sucursala Berceni, in mod onorant, va purta simbolul unitatii numarul 400 a Bancii Transilvania", afirma Andrei Dudoiu, Director Executiv Bucuresti.Echipa bancii este formata din peste 5.200 de angajati in intreaga tara, cu o medie de varsta de aproximativ 30 de ani.

Banca Transilvania, in cei peste 13 ani de activitate, a devenit o institutie financiara ce are in prezent 400 de unitati si peste 5.200 de angajati. Banca Transilvania este prima institutie bancara din Romania cotata la Bursa de Valori Bucuresti (BVB), in anul 1997. Activitatea Bancii Transilvania este organizata pe trei linii principale de afaceri – persoane fizice, IMM si companii mari.

 

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar