transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 04-09-2007

Carduri MasterCard PayPass si Maestro PayPass la Londra, din septembrie 2007

Carduri MasterCard PayPass si Maestro PayPass la Londra, din septembrie 2007
 Alte stiri la aceasta categorie

MasterCard a lansat in Marea Britanie MasterCard PayPass si Maestro PayPass. Pentru a aniversa platile Tap & Go din Marea Britanie, MasterCard a transformat Podul Millennium si l-a acoperit cu milioane de monede. "Locuitorii Londrei care trec peste Coin Bridge au, de asemenea, posibilitatea de a se rupe de trecut si de a renunta la numerar pentru proiectul de caritate Coin Street, care sustine proiectele sociale din zona sudică a Londrei", se mentioneaza intr-un comunicat MasterCard.

 

John Bushby, General Manager, MasterCard Northern Europe, comenteaza: "Consumatorii si comerciantii din alte zone ale Europei, din SUA si Asia experimenteaza deja siguranta si usurinta platilor contactless in locatiile unde viteza este esentiala. Locuitorii Londrei vor utiliza carduri MasterCard PayPass sau Maestro PayPass incepand din aceasta luna si, credem ca si consumatorii din Marea Britanie se vor bucura de lansarea unei noi metode de plata.

De la cumpararea ziarului, dimineata, a unui sandwich, la pranz sau a unui bilet de cinema, seara, optiunea Tap & Go va face ca tranzactiile pentru cumparaturile zilnice sa fie mai simple pentru toata lumea".

Implementarea platilor contactless la nivel national va incepe in Londra, in septembrie 2007. Implementarea in restul tarii este programata pentru anul urmator, cinci milioane de carduri contactless urmand sa fie lansate pentru a fi utilizate la 100.000 de comercianti pana la sfarsitul lui 20082.Locuitorii Londrei vor putea utiliza cardurile lor PayPass in toata capitala, sute de retaileri fiind implicati in proiect. Printre acestia se numara McDonalds, Eat, Coffee Republic, Yo!Sushi, Krispy Kreme si Muzeul de stiinta. Bancile care sustin implementarea programului 3 vor anunta si alti comercianti care vor participa.

 

Lansarea platilor contactless in Marea Britanie a fost precedata de numeroase teste PayPass contactless lansate in Europa cu Royal Bank of Scotland Group, la sediile din Edinburgh si Londra si lansarea catorva programe si piloturi in mai multe tari din Europa. Primul program de credit MasterCard PayPass din regiune a fost lansat cu Garanti Bank si importanti comercianti din Turcia, in iunie 2006, urmand apoi primul program PayPass incorporat in ceasuri, in primavara lui 2007.

 

In ultimul an, MasterCard a sustinut doua programe pilot pentru platile contactless in Franta. Unul dintre ele testeaza platile PayPass prin intermediul telefoanelor mobile. Recent, MasterCard a anuntat lansarea unui program pilot PayPass in Spania cu Caja Madrid si peste 200 de comercianti si primul pilot PayPass din Italia cu Banco Posta.

 

Pana la 30 iunie 2007, existau 16 milioane de carduri si dispozitive PayPass care pot fi utilizate in peste 55.000 de locatii ale comerciantilor la nivel global, printre care se numara fast food-urile McDonald’s, Burger King si Starbucks; magazinele de proximitate 7-Eleven, CVS si Duane Reed; automatele Coca-Cola; metroul si taxiurile din New York; si stadioanele Major League Baseball si National Football League din SUA. PayPass este testat sau dezvoltat in 19 tari, printre care se numara Franta, Italia, Elvetia, Spania, Canada, Coreea, Taiwan si Statele Unite.

 

PayPass este o metoda rapida de a plati pentru cumparaturile zilnice cu o valoare mai mica de 15 EUR s. Caracteristica "contactless" poate fi incorporata cardului de credit, debit sau prepaid sub sigla MasterCard sau oricarui card de debit sub sigla Maestro.

Lansarea in Marea Britanie a platilor contactless va incepe in septembrie 2007, cu lansarea din Londra ce se va concentra pe sapte zone postale – de la The City la Canary Wharf - (EC2, EC3, EC4, E1, E14, SE1 ti SE16).

Lansarea initiala va implica un mix de comercianti si posesori de carduri care vor utiliza regulat cardurile lor in aceste zone postale. Dupa aceea, programul se va extinde in toata Londra, si va fi urmat de o extindere graduala la nivel national in 2008. Vor fi implicati emitentii de carduri de debit si credit care vor include functia contactless conform propriilor planuri, si acele companii care accepta carduri si decid sa ofere tranzactii contactless.

MasterCard Europe administreaza afacerea MasterCard Worldwide in Europa. Avand sediul central in Waterloo, Belgia, MasterCard Europe este prezenta in 51 de tari europene, organizate administrativ in trei zone care includ Zona Unica de Plati Euro (SEPA), pietele mature si pietele aflate in dezvoltare din Europa.

Inca din 1984, Coin Street a transformat un santier parasit intr-un cartier infloritor. De atunci a avut loc terminarea zonei sudice; nasterea Gradinilor Bernie Spain, Gabriel’s Wharf si Oxo Tower Wharf; si construirea a 220 de case pentru persoanele fara adapost. O serie de evenimente sunt realizate in Bargehouse, the.gallery@oxo si in cadrul Festivalului anual al Coin Street.

Coin Street ofera programe pentru familii si copii, inclusiv o cresa cu 64 de locuri si activitati dupa orele de scoala in centrul Stamford Street. Centrul ofera accesul la cursuri de instruire si oferte de locuri de munca, dar si sustinere sociala. In prezent sunt in lucru o piscina si un centru pentru relaxare situate in apropierea Teatrului National.

 

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar