transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 01-10-2007

Centrul de back office BCR va avea aproximativ 2000 de angajati

Centrul de back office BCR va avea aproximativ 2000 de angajati
 Alte stiri la aceasta categorie

Centrul de back office al BCR va avea, in final, aproximativ 2000 de angajati, care au fost dislocati din sucursalele bancii, in cadrul Programului de Dezvoltare si Integrare in Grupul Erste, a declarat recent pentru Rompres, presedintele executiv al bancii, Nicolae Danila, care a participat la un seminar pe probleme financiar-bancare, la Mamaia.

Centrul de back office al bancii a fost deschis in urma cu trei luni, intr-o fosta cladire industriala de pe platforma Pipera (nordul Bucurestiului).

Nicolae Danila a precizat ca back office-ul din Piepera centralizeaza toate operatiunile BCR pe corporate si retail, operand platile pentru clienti, prin comunicare in sistem electronic cu intreaga retea a bancii. Privind sistemul de carduri si conectarea retelei BCR din Romania cu reteaua de carduri a actionarului majoritar Grupul Erste Bank, Nicolae Danila a spus ca acest lucru nu a fost posibil.


"Erste Bank a lucrat aproape trei ani la acesata, dar nu a reusit sa interconecteze reteaua de carduri a BCR din Romania cu reteaua de carduri a Erste Bank din Austria", pentru ca operatiunile pe cardurile de credit emise de BCR sa fie administrate de centrala de la Viena, a precizat acesta. Vicepresedintele Diviziei Corporate a BCR, Jean Andronie, a precizat ca BCR lucreaza in prezent la o revizuire a relatiei sale cu Altex si cardurile cobranded emise pentru Media Galaxi, deoarece au aparut probleme cu acestea din cauza slabei informari a publicului asupra sistemului de functionare a acestor carduri.

"Cand am emis cardurile cobranded cu Media Galaxi, marea majoritate a acestora au fost distribuite prin agenti de vanzari, care din dorinta de a vinde cat mai mult nu au dat prea multe explicatii clientilor in ceea ce priveste modul de functionare al acestora", a spus Jean Andronie. Pachetul majoritat al BCR a fost preluat de Grupul Erste Bank in 2005, pentru 3,75 miliarde Euro. Erste Bank controleaza in prezent un pachet de actiuni de peste 78%, la BCR.

 

Articol bazat pe un material furnizat de agentia de presa Rompres.
SMART financial - www.SMARTfinancial.ro
©

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar