transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 22-07-2007

ING Bank Romania - conditii mai bune pentru acordarea de credite

ING Bank Romania - conditii mai bune pentru acordarea de credite
 Alte stiri la aceasta categorie

ING Bank Romania a anuntat relaxarea conditiilor de eligibilitate pe care clientii si potentialii clienti trebuie sa le îndeplineasca pentru obtinerea creditelor, ca urmare a modificarii normelor de creditare impuse de Banca Nationala a României. ING Bank România a decis sa ridice nivelul maxim al plafonului de îndatorare admis pentru obtinerea unui credit, astfel încât valoarea totala a angajamentelor de plata (credite si contracte asimilate) sa poata atinge maxim 60% din venitul net al aplicantului. Pâna în prezent, acest nivel se situa în jurul valorii de maxim 40% din totalul veniturilor.

Pentru a simplifica procesul acordarii creditelor, ING Bank a decis sa nu mai includa în calculul obligatiilor lunare de plata ale aplicantilor cheltuielile detaliate aditionale ale acestora, astfel încât acordarea creditelor sa fie cât mai simpla. Noile reguli pe care le va utiliza ING Bank în stabilirea plafonului maxim de creditare vor tine cont de profilul fiecarui client si de fiecare solicitare în parte.

De asemenea, ING Bank a decis sa renunte la avansul minim obligatoriu în cazul creditelor ipotecare. Totodata, în cazul creditelor de nevoi personale cu ipoteca, valoarea acestora a crescut de la maxim 75% din valoarea estimata a imobilului ipotecat, la maxim 100% din aceasta valoare.

Clientii care dispun însa de un avans de minim 15% la contractatea unui credit ipotecar sau a unui credit de nevoi personale cu garantie ipotecara în lei vor beneficia de o rata a dobânzii mai mica.

"Ne bucuram ca, si de data aceasta, ING poate sa ofere clientilor si potentialilor clienti libertate de miscare si de alegere, venind în întâmpinarea necesitatilor lor de creditare cu oferte special create, bazate pe informatiile din piata si pe flexibilitate în abordare.

Ca întotdeauna, ING se pune la dispozitia clientilor sai, pentru ca, în conditiile cresterii competitiei pe piata bancara româneasca, diversificarea si flexibilitatea sunt elemente cheie pentru dezvoltare", a spus Albert Roggemans, CEO ING Retail Banking.

ING Bank detine o pozitie solida pe piata bancara româneasca, oferind o gama complexa de servicii financiare. Din 1994 si pâna în prezent, ING Bank si-a dezvoltat operatiunile într-un ritm sustinut, prin diversificarea portofoliului de produse si al celui de clienti, prin lansarea de noi divizii de servicii (brokeraj, leasing, factoring, afaceri imobiliare) si prin extinderea teritoriala. În prezent, ING Bank are 24 de sucursale bancare pentru companii si peste 120 de unitati pentru persoane fizice.

ING România face parte din ING Group, institutie financiara internationala de origine olandeza care ofera servicii bancare, de asigurari si de management al activelor unui numar de peste 60 de milioane de clienti individuali, companii sau institutii din 50 de tari. Cu un personal de peste 120.000 de angajati, grupul cuprinde o gama diversa de companii, care isi deservesc clientii sub numele ING.

 

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar