transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Emysoft.ro - creare site

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

magazin tigari electronice sibiu

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 01-07-2007

Piata finantarii pentru echipamente medicale va creste cu 30% in 2007

Piata finantarii pentru echipamente medicale va creste cu 30% in 2007
 Alte stiri la aceasta categorie

Finantarile acordate de societatile bancare sau de leasing pentru echipamente medicale vor creste în acest an cu circa 30 la suta, piata fiind estimata la circa 20 milioane euro la nivelul anului trecut, au apreciat vineri, reprezentantii pietei bancare, cu ocazia unei conferinte dedicate creditelor pentru echipamente medicale.

"Piata inregistreaza cresteri de circa 30 la suta pe an, si cred ca aceasta evolutie se va mentine si în acest an. Este un lucru normal, având în vedere dezvoltarea segmentului medical privat si faptului ca românii au început sa prefer cabinetele medicale, care au dotari de ultima generatie", a declarat directorul de vânzari al TBI Leasing, Laurentiu Levandovschi.

La ora actuala unele banci si societati de leasing ofera produse bancare pentru medici, în special pentru achizitia de echipamente medicale, cât si credite individiuale, credite imobiliare pentru segmentul medical si leasing auto pentru achizitia de ambulante.

Medicii pot primi credite cu avans zero, dobânzi variabile, de în medie de opt la suta, si cu perioada de rambursare destul de mare, de circa cinci ani, societatile bancare si financiare tinând seama de perspectivele de dezvoltare ale segmentului.

"Datorita dezvoltarii segmentului imobiliar, majoritatea societatilor de leasing ofera credite avantajoase si pentru începerea unei afaceri în domeniu", a declarat directorul de marketing Libra Bank, Andreea Poida. Din cauza stagnarii leasingului auto pe fondul scaderii vânzarilor ca urmare a introducerii taxei de înmatriculare, ponderea leasingului bancar si a echipamentelor în portofoliul societatilor de leasing este de asteptat sa creasca.

"Ponderea leasingului imobiliar si a celui pentru achizitia de echipamente vor creste în urmatoarea perioada. În portofoliul nostru leasingul medical reprezinta la ora actuala circa patru la suta, respectiv circa patru milioane de euro", a spus Luminita Zamfir, director adjunct departament vânzari, Alpha Leasing.

 

Articol bazat pe un material furnizat de agentia de presa Rompres.
SMART financial - www.SMARTfinancial.ro
©

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar