transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

service frigidere reparatii

Curierat rapid Bucuresti

Tigara Electronica Smokemania

ponturi pariuri sportive

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 09-04-2006

CitiFinancial Romania cauta sa ofere credite pentru cei cu venituri reduse

CitiFinancial Romania cauta sa ofere credite pentru cei cu venituri reduse
 Alte stiri la aceasta categorie

Inca de la intrarea sa pe piata din Romania, CitiFinancial, membru al Citigroup, s-a dezvoltat alaturi de Citibank, brandul de referinta al grupului bancar american. Spre deosebire de Citibank, care vizeaza ca target in special clienti Corporate (inclusiv de foarte mari dimensiuni, asa cum este cazul Telemobil - Zapp Mobile), CitiFinancial "ataca" acea categorie de populatie uneori ignorata de bancile de retail din Romania.

In afara creditelor acordate de banci si de institutii nebancare direct in magazinele electronice si electrocasnice (Flanco, Domo, Altex, Cosmo, Flamingo, Ultra Pro, Depozitul de Calculatoare si nu numai), la categoria "credite pentru nevoi personale" multe institutii cauta sa isi atraga cat mai multi clienti din clasa medie, sperand la valori cat mai mari ale ratelor la restituire.

O nisa foarte generoasa a pietei este insa aceea a populatiei cu venituri extrem de limitate, eventual cu salariul minim pe economie. Exact aceasta categorie este targetata de CitiFinancial, care si-a deschis filiale inclusiv in cartiere mai departate de centrul oraselor si care isi promoveaza ofertele intr-un mod special.

CitiFinancial subliniaza in reclamele sale ca, pentru a primi un credit, este de ajuns sa ai varsta intre 21 si 75 de ani, sa fii angajat permanent cu carte de munca, pensionar sau PFA, venitul lunar net minim de apoximativ 100 de euro si domiciliul sau locul de munca intr-un oras in care activeaza CitiFinancial.

Documente necesare pentru dosarul de credit: o copie dupa actul de identitate, ultima factura si chitanta de utlitati (telefon, electricitate), in original, document de atestare a domiciliului actual (contract de proprietate sau inchiriere, optional), copie dupa cartea de munca, adeverinta de la angajator privind suma venitului (formular standard CitiFinancial), cerere de imprumut (formular standard CitiFinancial).

Creditul se achita lunar la data stabilita, prin transfer bancar, serviciul EasyPay, ofiiciile informatizate ale Postei Romane, depunere de numerar la sediile Citibank si la Magazinele de Credite CitiFinancial. "Pe durata creditului, clientul poate opta pentru suplimentarea acestuia.

Suplimentarea creditului poate fi oferita clientilor care indeplinesc urmatoarele conditii: au platit cel putin patru rate la scadenta normala, pana in momentul cand aplica pentru suplimentare, nu au intarzieri semnificative la plata ratelor, indeplinesc toate conditiile minime pentru obtinerea unui credit", se precizeaza pe site-ul web oficial al Citigroup.

Aparent, sunt vizati astfel si aceia care de multe ori nu mai pot astepta pana in ziua de salariu si aleg sa apeleze la casele de amanet. Evident, la capitolul creditare, CitiFinancial are un portofoliu mai bogat de oferte, insa cea mai vizibila este cea prezentata mai sus. O pozitionare interesanta, asadar, pentru o banca internationala care pare ca a gasit o nisa generoasa ca si volum de clienti si unde, cel putin la suprafata, are o concurenta care insista mai mult pe atragerea celor din clasa mijlocie.

 

Sursa: SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar