transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Emysoft.ro - creare site

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Tigara Electronica Smokemania

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 15-03-2012

Banca Transilvania - 35.000 de euro pentru educatia financiara a peste 1600 de elevi

Banca Transilvania - 35.000 de euro pentru educatia financiara a peste 1600 de elevi „CONTează pe educatie!” este cel mai nou proiect de implicare socială, sustinut de Banca Transilvania. Program de anvergură, acesta constă în cursuri menite să contribuie la educatia financiară si antreprenorială a peste 1.600 de elevi cu vârste între 7 si 18 ani. In perioada 2 – 6 aprilie, elevi din 16 scoli, din judetele Cluj, Alba, Bihor, Sălaj, Maramures, Sibiu, Satu-Mare si Bistrita-Năsăud, vor avea ocazia să participe la aceste actiuni.

Initiativa apartine scolii Internationale Cluj (www.scoalainternationala.ro) si d-lui Eusebiu Burcas, coach financiar (www.burcash.ro). Banca Transilvania s-a alăturat dezvoltării si implementării proiectului, prin alocarea a 35.000 de euro, educatia fiind o prioritate printre domeniile pe care le sustine. Partenerii proiectului doresc să dezvolte, si cu această ocazie, rolul major pe care institutiile publice si private îl au, alături de părinti si de profesori, în privinta formării copiilor.


Cum pot să îmi gestionez mai bine banii; cum să economisesc; ce este Bursa; câte moduri de investitii am la dispozitie? Sunt doar câteva dintre întrebările la care elevii vor primi răspunsurile de care au nevoie, prin participarea la acest program. Sunt implicati inclusiv 100 de profesori din scolile participante în proiect, acestia fiind cei care vor preda cursurile de educatie financiară. In această săptămână, în perioada 16 – 18 martie, profesorii vor participa la un training sustinut de reprezentantii Burcash si ai scolii Internationale Cluj.

Proiectul „CONTează pe educatie!” va cuprinde abordări interdisciplinare, concursuri, precum si activităti practice, cum ar fi organizarea unei actiuni de strângere de fonduri prin aplicarea unor strategii de management si de marketing sau simularea de tranzactionări pe Bursă - pe o platformă pusă la dispozitie de Bursa de Valori Bucuresti, cu sprijinul companiei Intercapital Invest.

Banca Transilvania s-a implicat recent, în luna februarie, într-un proiect similar, dedicat educatiei financiare si antreprenoriale a elevilor – este vorba de “My Money Week”, propus tot de scoala Internatională Cluj. Pentru BT, ca parte a comunitătii, astfel de initiative sunt ocazii în plus de a investi în oameni si în proiecte sustenabile..


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Jobeth
That's a pstonig full of insight!
Virendra
Cind eram inca nou in US si ud dupa urechi(16 ani) si m-a oprit poiitla ca am trecut printr-o lumina galben/rosie, mi-a dat o amenda de $60. Am vrut sa-l platesc pe loc pe politai ca sa nu afle parintii ca am luat amenda, ca-mi luau masina (era de fapt a lui taica-meu). Bine ca am fost cu un prieten american in masina, care m-a oprit de-a face oroarea asta. Mia zis ca politail va interpreta asta ca mita si mi-ar da inca o amenda, mult mai usturatoare. Nu am vrut sa mi se inregistreze amenda pe record si sa-i creasca asigurarea lui taica-meu, asa ca m-am dus la tribunal. Fiindca eram incepator si prima amenda, mi-a reduso de la moving violation la parking violation , o amenda minora si fara puncte pe carnet, deci nu creste asigurarea. Ce sa mai zic ca eu aveam carnet provizoriu de incepator (la 16 ani) ..
Shiane
mar22Afrodite Ole1 AdrianaEstamos iniciando as aairnatusss neste meas de mare7o.Vocea vai encontrar todas essas infromae7f5es num link especial no prf3prio site.A revista circula a cada dois meses.Abrae7osAdriana Silva
Khansa
DragosDaca ti-a placut pteraa de sud a Baiului, te sfatuiesc sa te duci si in zona nordica - numita si muntii Neamtzu. Mult mai salbatica, mai inalta - si mai greu accesibila. Iar Valea Azugii este superba daca o parcurgi cu bicicleta.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar