transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 24-03-2023 4.525 lei 4.9214 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Inele de logodna

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 14-06-2013

Banca Transilvania - soluţii de refinanţare a creditelor, īn euro sau lei, contractate de la alte bănci

Banca Transilvania - soluţii de refinanţare a creditelor, īn euro sau lei, contractate de la alte bănci

Banca Transilvania lansează o campanie destinată persoanelor fizice, care doresc să îşi refinanţeze la BT creditele în euro sau lei, contractate de la alte bănci. Banca returnează clienţilor echivalentul unei dobânzi, în puncte Star BT - la aniversarea de un an a împrumutului de la Banca Transilvania şi acordă până la 100 de lei în puncte de puncte Star BT - la contractarea creditului. Promoţia este valabilă până în data de 31 august a.c.

Cu ocazia acestei campanii, Banca Transilvania a lansat pe siteul său aplicaţia Calculator refinanţare (http://www.bancatransilvania.ro/refinantare/), care permite persoanelor interesate să aplice online pentru un credit de refinanţare. Cu ajutorul simulării online pot fi aflate, de asemenea, informaţii utile pentru clienţi, precum valoarea noii rate sau suma economisită.

Creditul de refinanţare trebuie să fie de acelaşi tip cu creditul iniţial – imobiliar, de consum etc. Perioada maximă de creditare este de 30 de ani pentru refinanțarea creditelor de consum contractate înainte de 31 octombrie 2011, respectiv de 5 ani pentru cele contractate ulterior datei menţionate. În cazul unei credit de nevoi personale garantat cu ipoteca imobiliară, pentru persoanele care au cont la BT pentru încasarea veniturilor, în cazul împrumuturilor în euro, dobânda este de 6%, fixă în primul an, iar ulterior este de Euribor 6M + 5,5pp, iar în cazul creditelor în lei, dobânda este de 6,9%, fixă în primii 2 ani, ulterior aceasta fiind de Robor 6M + 2,5 pp.

În cazul creditelor de refinanțare pentru investiţii imobiliare, durata maximă a creditului este de 30 de ani.

Prin refinanţare, clienţii pot contracta un credit nou, pentru a rambursa un împrumut pe care îl au deja la o altă bancă. Clienţii pot folosi astfel diferenţa de cost dintre două împrumuturi pentru diverse destinaţii. Procedura de contractare a unui astfel de credit este asemăntoare cu cea pentru un împrumut cu alte destinaţii. Noul dosar de credit trebuie să cuprindă documentaţia standard pe care o presupune un dosar de credit, precum şi o copie după contractul de credit care se doreşte să fie refinanţat.

Punctele Star BT, unul dintre avantajele campaniei de refinanţare lansate de Banca Transilvania, fac parte din pachetul de avantaje al programului de loialitate Star BT, alături de ratele fără dobândă pentru achiziţii făcute în cele peste 4.000 de magazine partenere.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Neveah
I'm not wrtohy to be in the same forum. ROTFL
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar