transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 16-04-2024 4.6664 lei 4.9737 lei

 



A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 12-09-2011

Cea mai usoara cale spre credit este cea online

Cea mai usoara cale spre credit este cea online In Romania activeaza in acest moment peste 40 de banci si tot atatea companii de leasing si institutii financiare nebancare, care oferta in total cateva mii de produse financiare. In consecinta, optiunile pe care le au la dispozitie persoanele interesate sa contracteze un imprumut sunt pe cat de numeroase, pe atat de diverse.

In plus, politica prudentiala a institutiilor financiare adoptata brusc, odata cu criza financiara si proiectele BNR de inasprire a conditiilor de creditare, transforma drumul de la necesitatea unui imprumut pana la obtinerea propriu-zisa a banilor, intr-unul lung, complicat si presarat cu riscuri.

Sa nu mai vorbim de nivelul scazut de informare al clientilor bancari si de nonsalanta cu care se inhama la ani intregi de rate pentru niste credite obtinute in cele mai dezavantajoase conditii si mai ales, despre care afla abia cand se lovesc de ele.

Un studiu al Asociatiei Romane a Bancilor (“Nivelul de educatie financiara al romanilor”), realizat in vara acestui an de compania GfK, arata ca peste jumatate dintre romanii care au contractat un credit pana acum, nu au facut nicio comparatie intre ofertele institutiilor financiare si doar 41% au citit contractul in intregime inainte sa il semneze. Iar urmarile le cunoastem: procese, executari silite, oameni disperati si o imagine din ce in ce mai sifonata a sistemului bancar.

Se pare, asadar, ca sistemul traditional de contractare a unui credit, in sucursalele bancilor si cu consultanta oferita de functionarul bancar, nu este cel mai eficient.

De altfel, in tarile dezvoltate, bankingul clasic face deja parte dintr-un domeniu mai curand al trecutului si mai putin al viitorului. Acest sistem este devansat de performantele pe care le obtin site-urile de servicii financiare, care ofera clientilor posibilitatea de a aplica pentru imprumuturi online.


Utilizatorii au la dispozitie tot confortul, timpul si instrumentele necesare pentru a lua o decizie avantajoasa: calculatoare de rate, compararea de credite, consultanta financiara etc.

Conceptul de servicii financiare online a patruns de cativa ani si pe piata romaneasca, iar popularitatea lui creste intr-un ritm foarte rapid.

Potrivit statisticilor eFin.ro, profilul aplicantului online la un credit este un barbat cu varsta cuprinsa intre 20 si 40 ani, cu venituri cuprinse intre 500 si 3000 lei si o vechime la actualul loc de munca intre 6 luni si 10 ani, care in peste 70% din cazuri nu mai avea alte rate la credite in momentul aplicarii (statistici: www.efin.ro/credit-scoring/rezultate-si-statistici-credit-scoring).

Criteriile dupa care persoanele interesate sa obtina un imprumut aleg un site de servicii financiare sunt in principal legate de facilitatile pe care site-ul respectiv le ofera.

De exemplu, eFin.ro a lansat in acest an Credit Scoringul, cea mai complexa aplicatie online de evaluare a eligibilitatii aplicantului, similara sistemului folosit de institutiile financiare pentru acordarea imprumuturilor.

Asadar, prin analiza datelor personale specifice fiecarei persoane, Credit Scoringul ofera o evaluare financiara inainte de a depune documentatia de credit si de a afla decizia din partea institutiilor financiare.

Printre alte aplicatii utile se numara calculatoare de rate, care stabilesc rata lunara pe care clientul trebuie sa o plateasca in functie de caracteristicile creditului: perioada de rambursare, suma pe care o acceseaza si costurile creditului.

De asemenea, comparatorul de credite afiseaza cele mai avantajoase produse in functie de criteriile selectate de utilizator: DAE, suma maxima, moneda etc.

eFin.ro ofera si consultanta financiara gratuita, iar intrebarile pe care utilizatorii le pun in legatura cu diferite probleme financiare isi regasesc raspunsul in continutul sectiunii Expertul iti raspunde.

Portalul financiar eFin.ro a inregistrat aproape 23.000 aplicatii intr-un singur an si potrivit reprezentantilor site-ului, numarul persoanelor care utilizeaza aceste servicii creste exponential. De asemenea, numarul celor care si-au calculat Credit Scoringul de la lansarea acestei facilitati in luna martie 2011 este de peste 110.000 de persoane..


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
crorkz
cgctdJ Thanks for sharing, this is a fantastic article. Much obliged.
matzcrorkz
NVnu7q Major thanks for the article post. Really Great.
Maria
Probleme la alaptat au fost fatroe putine la mine. Doar febra, la inceput, pentru ca aveam lapte cat pentru trei copii, desi eu nascusem doar unul care la inceput manca fatroe putin. Rezolvata rapid, cu un algocalmin dupa care s-a dus tati pe la 3 dimineata. Sanii tari, da tot la inceput. Erau prea plini si presiunea era fatroe mare. Dar scoteam din ei de cate ori simteam nevoia, si puneam in paharele speciale. Scoteam cu mana si nu-mi propuneam sa golesc de tot, doar sa relaxez sanul si sa dispara disconfortul. Mi s-a parut cea mai buna formula pentru mine. Dureaza mai mult, dar mie mi-a fost mai la indemana. Asa faceam si masaj, scoteam si din zonele unde simteam ca e mai mult lapte, si in acelasi timp faceam ceva fatroe narcisit. Imi mangaiam sanul si ii multumeam pentru ca functioneaza asa de bine. Am facut si proba laptelui, ca sa vad, daca mai era nevoie, cat e de bun. Am pus intr-un paharel un strat inalt cam de un centimetru si l-am lasat in frigider 24 de ore. La suprafata s-a ales grasimea, mai mult de jumatate din inaltime. In mod sigur laptele nu e exact la fel la toate mamele, dar nici ele nu sunt la fe si nici copiii lor. Nici o clipa nu m-am gandit ca am lapte prea mult si ca asta ma streseaza. Si fatroe repede lucrurile s-au reglat. Maria a inceput sa suga tot mai mult in scurt timp si eu am fost ok cu mult lapte. Rani nu am avut pentru ca am invatat tehnica bine si am alaptat corect de la inceput. Cand am simtit nevoia, o usoara usturime la sfarcuri, am dat cu unguent de galbenele de la plafar, dar numai imediat dupa masa Mariei, ca sa intre in piele si sa dispara mirosul lui pana la urmatoarea masa. E grozav in materie de rani, iritatii, piele uscata, zgaibe de tot felul. Il folosim si acum la tot felul de probleme.
Kenelm
Your story was really ifnoramitve, thanks!
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar