transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Emysoft.ro - creare site

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Tigara Electronica Smokemania

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 20-10-2007

Millennium Bank - cel mai inalt brad de Craciun din Europa, la Bucuresti

Millennium Bank - cel mai inalt brad de Craciun din Europa, la Bucuresti

Millennium Bank a anuntat demararea constructiei, in Bucuresti, a celui mai inalt Brad de Craciun din Europa, proiect dezvoltat în parteneriat cu Primaria Municipiului Bucuresti, noteaza agentia de presa Rompres, citata de www.SMARTfinancial.ro.

Bradul Millennium, amplasat în piata Unirii din Bucuresti, va avea o înaltime de 76 de metri, opt etaje, un diametru de 26 de metri, va cântari 290 de tone si va fi împodobit cu peste 2 milioane de beculete. Banca a dezvoltat proiecte similare în orase precum Lisabona si Varsovia.

Anul acesta, bradul gigant poate fi admirat în Piata Unirii din Bucuresti, începând cu 1 decembrie si pâna pe 6 ianuarie 2008. În aceasta perioada, Bradul Millennium va fi gazda unor evenimente si spectacole care celebreaza orasul Bucuresti si spiritul Craciunului, precizeaza banca, într-un comunicat.

"Ne bucuram ca începând din acest an Bucurestiul beneficiaza în preajma sarbatorilor de o atractie precum Bradul de Craciun Millennium. Este darul nostru catre orasul Bucuresti, în primul an dupa integrarea României în Uniunea Europeana. Odata cu începerea activitatii pe piata din Romania, ne dorim sa facem parte din viata fiecarui român, condusi de sloganul Millennium Bank - Viata ne inspira", a declarat José Toscano, Director General Millennium Bank.

"Suntem deosebit de onorati sa fim partenerii unui proiect de o asemenea anvergura si credem ca acesta va aduce un plus de valoare orasului Bucuresti.

Primaria Capitalei sustine orice initiativa privata în interesul cetatenilor si suntem bucurosi când descoperim ca astfel de proiecte fac parte din strategia de dezvoltare a companiilor românesti sau straine", a declarat Adriean Videanu, Primar General al Municipiului Bucuresti.

Millennium Bank, subsidiara celui mai mare grup privat din Portugalia, Millennium bcp, si-a început activitatea pe piata româneasca pe data de 11 octombrie 2007 prin deschiderea simultana a 39 de sucursale în Bucuresti si în opt orase din tara. Millennium Bank se adreseaza atât companiilor cât si populatiei, printr-o gama larga de produse.

 

Articol bazat pe un material furnizat de agentia de presa Rompres.
SMART financial - www.SMARTfinancial.ro
©

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar