transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 23-06-2024 4.6535 lei 4.9771 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 22-07-2018

Online gasesti toate creditele in acelasi loc

Online gasesti toate creditele in acelasi loc

Daca doresti un imprumut de la banca (sau de la o institutie financiara nebancara), cel mai simplu este sa cauti online creditul care ti se potriveste. Pe internet gasesti rapid informatii despre credite persoane fizice de la orice banca si orice IFN. Poti studia asadar ofertele fara sa fie nevoie sa te mai deplasezi in sedii fizice ale respectivelor institutii. Tot mai multi finantatori permit clientilor sa aplice online pentru un credit, insa daca banca cu care vrei sa colaborezi nu permite acest lucru, poti merge intr-o agentia abia dupa ce stii deja toate informatiile, simplificand procesul, mergand "la sigur".

Chiar si asa insa, notiunea de "sigur" este valabila doar in ceea ce priveste acceptarea ofertei generale de catre client. Mai departe, banca sau compania de creditare nebancara va calcula un scoring al clientului si ii va face acestuia o oferta dedicata, daca si doar daca accepta in sine sa-l crediteze. Desi in unele linii mari toti creditorii functioneaza dupa aceleasi criterii, exista diferente intre politica interna a unuia si a altuia. Astfel, o banca iti poate oferi un credit de o anumita valoare, alta de o alta valoare, iar alta iti poate refuza cererea din start.Tocmai pentru ca fiecare institutie are criteriile sale de evaluare, cel mai bine este sa simplifici la maximum problema si sa colaborezi de la inceput cu un broker de credite. Acesta va functiona ca un avocat pentru tine, in sensul ca iti va analiza profilul si apoi va compara toate criteriile bancilor si IFN-urilor partenere, oferindu-ti mai departe cele mai convenabile solutii. Vei putea chiar compara ofertele a mai multor creditori.

Si pentru ca totul sa fie extrem de simplu, nici la brokerul de credite nu este nevoie sa te deplasezi. Poti aplica online pe website-uri precum credimag.ro, alegand mai intai tipul de credit dorit si apoi introducand date personale, in sistem securizat, pentru calcularea scoringului de creditare. Pe baza ofertelor de la banci si IFN-uri, ti se vor propune diverse varianta. Poti comunica in orice moment cu specialisti ai brokerului de credite, consultanta fiind gratuita.

Online gasesti toate creditele in acelasi loc - nu doar ca sunt toate pe internet, dar iata, le gasesti in mare parte chiar si pe acelasi website. Exista portaluri ce ofera compararea creditelor dupa diverse criterii, astfel incat tu sa poti identifica ofertele cele mai avantajoase pentru tine din punct de vedere al DAE si alte elemente relevante. Oricum ai aborda aceasta chestiune, un lucru este sigur: online este cel mai simplu si mai prietenos! Economisesti timp pretios si iti rezolvi nevoia de creditare foarte rapid, poate chiar mai repede decat te-ai astepta, mai ales daca ai un istoric de creditare "curat".

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar