transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 21-07-2019 0 lei 0 lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Servicii seo

Curierat rapid Bucuresti

Expert Contabil Constanta

Transport caini

Tigara Electronica Smokemania

Deblocari usi metalice

ponturi pariuri sportive

Generator curent

BaniiNostri.ro

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 23-02-2011

Savana Kids cu Teflona, destinată camerelor pentru copii - vopseaua superlavabila colorata de la Fabryo

Savana Kids cu Teflona, destinată camerelor pentru copii - vopseaua superlavabila colorata de la Fabryo Fabryo Corporation, cel mai mare producător de lacuri şi vopsele decorative din România, lansează vopseaua superlavabilă Savana Kids cu Teflon - formulă inovatoare, cu rezistenţă superioară la pătare, destinată decorării camerelor copiilor. Principalele beneficii ale vopselei sunt lavabilitatea crescută, rezistenţa la pătare şi gama de şapte nuanţe selectate în funcţie de preferinţele consumatorilor, cu denumiri inspirate de basmele copilăriei.

“Savana cu Teflon este cea mai de succes marcă din portofoliul Fabryo, produsele sale fiind apreciate pentru beneficiile pe care le oferă Teflon-ul, care permite o curăţare excelentă a suprafeţelor vopsite şi rezistenţă la murdărire”, declară Oana Robu, Marketing Manager Fabryo Corporation. “Noul produs reprezintă o inovaţie care adaugă beneficiilor funcţionale un plus de emoţie, prin cele şapte culori “de poveste”.

Vopseaua superlavabilă Savana Kids cu Teflon a fost gândită pentru a răspunde nevoii de a face din camera copiilor un spaţiu cu un impact pozitiv asupra dezvoltării personalităţii acestora, dar şi pentru protejarea peretelui la pătare şi murdărire frecventă. Produsul asigură igiena acestor încăperi, permite curăţarea uşoară a pereţilor, în caz de pătare, şi creează o atmosferă de poveste, prin culori pastelate, care stimulează creativitatea şi oferă rezistenţă îndelungată.

“Lansarea Savana Kids cu Teflon face parte din strategia inovatoare Fabryo. Lansarea va fi însoţită de o amplă campanie de promovare care va lua startul în primăvară şi care se adresează familiilor cu copii mici, şi mai ales mamelor care doresc să încurajeze creativitatea, imaginaţia şi dezvoltarea personalităţii celor mici, prin libertate de exprimare. Or, cum bine ştim cu toţii, culoarea joacă un rol esenţial în acest proces de definire”, explică Aliz Kosza, Director General Executiv Fabryo Corporation.


“Prin această lansare, mizăm pe o creştere a vânzărilor gamei Savana cu Teflon® cu minim 5% faţă de 2010 şi câştigarea unui punct procentual în cota de piaţă a vopselei superlavabile Savana cu Teflon”, adaugă Aliz Kosza.

Conform ultimelor date MEMRB, la finalul lui 2010, marca Savana cu Teflon® deţinea o cotă de 11,3% din totalul de vopsele lavabile al pieţei tradiţionale de retail.

Savana Kids este disponibilă în ambalaje de 2,5 litri, la preţul recomandat de 60 de lei la raft, în magazinele tradiţionale de retail, reţelele de bricolaj şi showroom-urile Fabryo din ţară.

Fabryo Corporation este cel mai mare producător de lacuri şi vopsele decorative din România, produsele fiind comercializate exclusiv pe piaţa românească. Din 2009, Fabryo este lider de piaţă în segmentul de lacuri şi vopsele decorative. Portofoliul companiei include vopsele, lacuri, emailuri, amorse şi grunduri, comercializate sub mărcile Savana, Innenweiss şi Rost. Compania deţine cea mai mare platformă de producţie de vopsele din Europa de Sud-Est, în urma unei investiţii de peste 20 milioane de EUR, derulate din 2006, până în prezent şi dispune de cea mai extinsă reţea de colorare computerizată de pe piaţă. Acţionar unic al Fabryo Corporation este fondul de investiţii suedez Oresa Ventures.

Din 2006, odată cu dezvoltarea primelor produse Savana cu Teflon, Fabryo este partener exclusiv DuPont în România, pe segmentul vopselelor decorative, şi foloseşte sub licenţă marca Teflon. De-a lungul timpului, sub brandul Savana cu Teflon, compania a lansat vopsele lavabile, emailuri, lacuri şi produse specializate - Savana Protector..


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar