transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 16-07-2024 4.555 lei 4.97 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 07-04-2022

Esti la pensie si ai nevoie de un credit de nevoi personale? Afla ce fel de credite de nevoi personale ti se potrivesc

Esti la pensie si ai nevoie de un credit de nevoi personale? Afla ce fel de credite de nevoi personale ti se potrivesc

Mulți pensionari consideră că nu pot contracta un împrumut pentru o mașină, o casă sau o urgență, pentru că nu mai primesc un salariu. Deși poate fi mai greu să vă calificați pentru un împrumut dacă sunteți la pensie, nu este imposibil. În general, se recomandă evitarea împrumutului din planul de pensii. Atunci când vă doriți un ajutor pentru cheltuielile dumneavoastră sau pentru orice alt tip de investiție, este recomandat să apelați la un credit de nevoi personale pentru pensionari, în loc să vă împrumutați din economiile pentru pensii.

Articolul oferă informații generale despre ce este un credit pentru nevoi personale pentru pensionari, despre tipurile de împrumuturi la care puteți apela pentru obținerea unui astfel de credit, dar și la criteriile de eligibilitate pentru pentru vârstnici. Pentru mai multe detalii cu privire la obținerea unui credit de nevoi personale pentru pensionari, vă puteți adresa unui consultant financiar.

Tipuri de credite pentru pensionari

Un credit de nevoi personale pentru pensionari este ca orice alt tip de împrumut personal, acordat cetățenilor cu vârsta de peste 60 ani. Un credit de nevoi personale pentru cetățenii în vârstă nu vine cu o utilizare finală restricționată și nici nu solicită garanții.

Un credit de nevoi personale pentru pensionari poate fi accesat indiferent dacă aveți un istoric negativ, suma maximă aferentă rezumându-se la 10.000 lei.

Asemenea unui credit de nevoi personale pentru tineri, un credit de nevoi personale pentru seniori vă poate ajuta în refinanțarea oricărei nevoi personale, de la consolidarea datoriilor, până la organizarea unei nunți pentru copilul dumneavoastră. Dacă vă doriți să accesați un credit de nevoi personale, fie garantat sau negarantat, există mai multe tipuri de credite de care puteți beneficia:

Credit cu buletinul – permite accesarea de sume, fără a fi nevoie de vreo garanție

Credit nebancar – clientul care dorește un astfel de credit, trebuie să aibă vârsta minimă legală de 18 ani și să poată rambursa suma împrumutată în termenul stabilit

Credit fără acte – este un tip de credit rapid, care se realizează online, prin completarea unui formular; sunt necesare ca și documente, copia de pe cartea de identitate și extrasul de cont al lunii precedente

Credit pe loc – este un tip de credit care îți permite să obții suma necesară în aceeași zi; se solicită doar copie a buletinului și extrasul de cont din luna precedentă.

Calificarea pentru un credit pentru pensionari

Atunci când vorbim despre calificarea pentru un credit de nevoi personale, este nevoie să luați în considerare anumite cerințe. De cele mai multe ori, atunci când doriți să apelați la un credit de nevoie personale, este important să beneficiați de pensie. Cu toate acestea, există anumiți creditori care nu aprobă un credit de nevoi personale dacă nu dețineți un flux regulat de venituri. În funcție de instituția la care dumneavoastră apelați pentru un credit de nevoi personale, criteriile de eligibilitate cât și documentele diferă. Pentru cetățenii în vârstă autofinanțați care câștigă cea mai mare parte a veniturilor din investiții, proprietăți închiriate sau economii pentru pensii, creditorii determină venitul lunar al unui potențial împrumut pentru un credit de nevoi personale, cu ajutorul a două metode:

Retragerile de active – fac referire la retragerile lunare din conturile de pensii drept venit

Epuizarea activelor -  creditorul scade orice avans din valoarea totală a activelor, ia 70% din restul și o împarte la 360 de luni.

La oricare dintre cele două metode, creditorul adaugă orice venit din pensie, beneficii de securitate socială, venit din rentă și venit din muncă cu fracțiune de normă.

Un credit pentru pensionari este mai puțin dificil decât înainte. Astăzi sunt accesibile mai multe alternative de acces la numerar. Mai mult decât atât, creditorii pot pune la dispoziția dumneavoastră mai multe opțiuni, pentru a  putea evita apelarea la economiile proprii și a putea accesa mai ușor un credit de nevoi personale.

Surse de informare:

https://www.investopedia.com/retirement/ways-to-borrow-when-retired/

https://biroucrediterapide.ro/blog/ghid-pentru-obtinerea-unui-credit-pentru-pensionari/

https://www.tatacapital.com/personal-loan/personal-loan-for-pensioners.html

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar