transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 17-10-2013

Masini de spalat rufe si masini de spalat vase marca Bosch - promotie pana pe 15 noiembrie 2013

Masini de spalat rufe si masini de spalat vase marca Bosch - promotie pana pe 15 noiembrie 2013

Bosch Electrocasnice îşi răsfaţă cu daruri speciale toţi clienţii care cumpără maşini de spălat rufe sau maşini de spălat vase marca Bosch până pe 15 noiembrie.

Astfel, clienţii care optează pentru a avea o maşină de spălat rufe de 7 sau 8 kg, o maşină de spălat rufe cu uscător, un uscător de rufe sau o maşină de spălat vase independentă primesc un cadou deosebit – un aparat inteligent de cafea TASSIMO.

Clienţii Bosch care achiziţionează o maşină de spălat rufe de 6 kg primesc în dar un blender Bosch MSM6150, iar persoanele care cumpără o maşină de spălat rufe cu o capacitate de 4,5 kg sau de 5,5 kg sunt răsplătite cu câte un fier de călcat Bosch TDA2315.

Bosch face cadouri celor care economisesc bani, timp, apă şi electricitate

Electrocasnicele Bosch ajută la economisirea resurselor naturale, dar şi a timpului şi a banilor. Astfel, maşinile de spălat rufe Bosch sunt cu până la 30 la sută mai eficiente energetic decât cele din clasa A, iar maşinile de spălat vase Bosch cu tehnologie Zeolit sunt cele mai eficiente energetic din lume. Prin această nouă campanie Bosch, concernul german premiază prin cadouri economia făcută de clienţii săi care cumpără maşinile de spălat rufe sau maşinile de spălat vase independente. Cadourile sunt menite să ajute clienţii Bosch să arate şi mai bine, să gătească şi mai rapid, dar şi să le reamintească să îşi facă timp liber pentru a se relaxa alături de cei dragi.

’’Fiecare cadou este adaptat nevoilor clienţilor noştri. De exemplu, persoanele care sunt interesate de o maşină de spălat rufe de capacitate mare – cum ar fi cea de 8 kg – sau de o maşină de spălat vase independentă, sunt persoane ocupate, cu o familie numeroasă, pentru care fiecare clipă liberă este un cadou.

Pentru aceştia, am decis că cel mai potrivit dar este un aparat inteligent de cafea TASSIMO, care permite petrecerea unor momente plăcute alături de familie şi de prieteni. Cu o maşină de spălat vase Bosch se economiseşte timpul echivalent a 23 de zile pe an. Astfel, o familie de 4 persoane, de exemplu, câştigă cu până la 45 de minute mai mult timp liber într-o zi. Cadoul nostru – TASSIMO – ajută ca timpul economisit să fie petrecut într-un mod extrem de plăcut – la o ciocolată caldă, un cappuccino, un macchiato, un espresso sau o cafea Caffe Crema’’, au afirmat reprezentanţii Bosch.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
seo company
MiMZzg This is one awesome blog.Really thank you! Cool.
check it out
tLjO5u I think this is a real great blog post.Really thank you! Much obliged.
awesome things!
RJjYKM A round of applause for your article post. Keep writing.
look at this
vCoOyL Im grateful for the blog.Really thank you! Will read on...
Gyan
This is a neat suraymm. Thanks for sharing!
link building
jQ7JRg Thanks for sharing, this is a fantastic blog post. Really Cool.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar