transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

service frigidere reparatii

Curierat rapid Bucuresti

Tigara Electronica Smokemania

ponturi pariuri sportive

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 24-10-2013

Promotii la televizoare HD - reduceri de pana la 40% la Clickshop.ro

Promotii la televizoare HD - reduceri de pana la 40% la Clickshop.ro

Din 21 octombrie 2013, Clickshop.ro oferă televizoare HD cu reduceri de până la 40%, venind astfel în întâmpinarea preferinței clienților săi pentru echipamente media de înaltă calitate. Mai mult, în această perioadă, mall-ul online de la Romtelecom pune la dispoziția cumpărătorilor garanție de retur extinsă, dar și livrare gratuită pentru toate comenzile.

Din totalul vânzărilor de echipamente electronice de pe clickshop.ro, peste 80% este reprezentat de achiziția de televizoare HD. În consecință, în perioada următoare clickshop.ro oferă reduceri de până la 40% pentru mai bine de jumătate dintre televizoarele HD disponibile la vânzare. Secțiunea dedicată promoției este Chilipiruri - Televizoare.

Cei care cumpără produse de pe clickshop.

ro beneficiază, de asemenea, și de transport gratuit pentru toate comenzile plasate până la 21 noiembrie, dar și de garanție extinsă de retur (în termen de până la 60 de zile), disponibilă oricând.

„Prin promoția Clickshop, Romtelecom își reînnoiește promisiunea de a oferi cea mai bună experiență de consum alături de conținutul premium oferit clienților săi. Astfel, întrucât cele mai bune canale HD merită cele mai bune televizoare, în plus față de oferta promoțională curentă HD, clienții de TV ai Romtelecom au acum șansa de a achiziționa și un televizor HD de calitate la un preț convenabil, pentru a se bucura de cele mai bune filme pe HBO HD și de cele mai bune competiții sportive pe Dolce Sport HD” a declarat Olaf Lausen, Chief of Staff și Director Dezvoltarea Afacerii, România.

Secțiunea dedicată televizoarelor din www.clickshop.ro expune peste 150 de produse, la prețuri competitive. Clienții pot face și cumpărături în mișcare, folosind aplicația iPad dedicată, sau website-ul optimizat pentru mobil m.clickshop.ro.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Natalia
Laptop de maxim 1500 de lei, marca Samsung, Toshiba sau Asus, diagonala de 15,6, hard de 500 GB, 4 GB RAM, HDMI, pocoesrr Intel (Pentium dual sau Core i3), o placa video dedicata, eventual un ecran anti-glare. Mai specific de-atat chiar nu se poate. Si acum recomandari?
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar