transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

service frigidere reparatii

Creare magazin online

Curierat rapid Bucuresti

Tigara Electronica Smokemania

Deblocari usi metalice

ponturi pariuri sportive

BaniiNostri.ro

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 07-09-2011

57% dintre romani au mai multa incredere in unitatile medicale private decat in cele de stat

57% dintre romani au mai multa incredere in unitatile medicale private decat in cele de stat Rezultatele celui mai recent studiu realizat de IMAS la cererea MedLife arată că 58% din români nu merg la controale anuale de rutină sau merg doar atunci când au probleme de sănătate. Din totalul respondentilor, 45% au afirmat că nu si-au făcut un control medical de rutină în ultimii doi ani, în timp ce 6% nu au fost niciodată la un astfel de control. În comparatie cu restul tării, persoanele din Bucuresti sunt mai atente cu sănătatea lor. Mai mult de jumătate dintre bucuresteni (55%) merg la controale anuale de rutină, în timp ce, la nivel national, procentul nu depăseste 42%.

Acelasi studiu relevă că medicul de familie este cel mai important reper în alegerea unui specialist sau a unei clinici. Astfel, potrivit datelor, două treimi (69%) dintre cei intervievati folosesc recomandarea medicului de familie atunci când aleg clinica sau specialistul. Alte surse importante de informare în acest sens sunt recomandările familiei, prietenilor sau vecinilor (48%) si informatiile de pe internet si mass-media (16%).

Încrederea românilor în serviciile medicale private creste de la un an la altul, iar studiul confirmă faptul că 57% dintre locuitorii din mediul urban au mai multă încredere în unitătile medicale private decât în cele de stat. Conform aceluiasi studiu, calitatea actului medical este cel mai important criteriu de selectie pentru mai mult de două treimi (70%) dintre persoanele care optează pentru clinicile medicale private.
Reputatia doctorilor reprezintă un alt factor important, jumătate dintre cei chestionati declarând că are o influentă puternică atunci când aleg să meargă în privat. Pe următoarele locuri, în ordinea importantei, se situează atitudinea personalului medical (37%), dotările / echipamentul medical performant (34%), pretul serviciilor oferite (28%), timpul de asteptare (23%) si sfaturile mediculul de familie (14%).

Referitor la notorietatea operatorilor din sistemul medical privat, studiul IMAS relevă faptul că MedLife este prima mentiune a românilor la întrebarea ”Care sunt furnizorii de servicii medicale private de care ati auzit?”, având o notorietate spontană de 9%, la nivel national. La această categorie, MedLife este urmată de Regina Maria, cu o notorietate spontană de 6%, Medcenter si Medsana cu 4%, Sanador si Medicover cu 3%. Criteriul notorietătii spontane este cel mai important si relevant într-o astfel de clasificare, deoarece respondentii nu primesc nici un indiciu care să influenteze procesul de decizie.

De asemenea, locuitorii din orase mari si din Bucuresti pozitionează MedLife pe primul loc la categoria încredere într-o clinică privată cu un procent de 32%. Pe locurile doi si trei, se situează clinicile Sanador (14%), Medicover (6%) si Regina Maria (6%).

Sondajul a fost realizat în luna august 2011, la nivel national, pe un esantion de peste 1.000 de persoane si reflectă atitudinea si modul de comportament al românilor în ceea ce priveste sănătatea lor si accesarea serviciilor medicale.

Este al patrulea an consecutiv când MedLife realizează în colaborarea cu IMAS sondaje de opinie care reflectă atitudinea si comportamentul românilor în ceea ce priveste sănătatea. Datele comunicate au devenit în timp un reper important în radiografierea serviciilor medicale, de aceea MedLife, în calitate de lider al pietei serviciilor medicale private, va continua să comunice astfel de date, bianual, urmând ca pe viitor să monitorizeze si notiuni de igienă, screening sau preventie în diverse afectiuni medicale.

MedLife activează pe piata din România din 1996, fiind cel mai mare operator privat de servicii medicale de pe piata locală. Compania îsi desfăsoară activitatea în 9 Hyperclinici din Bucuresti, Timisoara, Brasov si Arad, 8 laboratoare proprii de analize, 28 de centre medicale generaliste în Bucuresti si în tară, 7 centre cu specializare unică si în colaborare cu 135 clinici medicale partenere din toată tara.

Alături de Spitalul de Pediatrie MedLife, compania mai detine două spitale multidisciplinare, Life Memorial Hospital în Bucuresti si MedLife-Genesys, în Arad. Acestea includ maternitate proprie si pot gestiona cazuri complexe de chirurgie.

Conform studiului international realizat de Reader's Digest, MedLife este pentru al doilea an consecutiv cel mai de încredere brand în rândul românilor la categoria “Clinică Privată”, iar în ultimii patru ani, studiile de piată IMAS derulate la nivel national plasează constant MedLife drept brandul cu cea mai mare notorietate pe toate segmentele: spital privat, clinică-centru medical, laborator medical..


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Download oem software
5wiQ37 Yeah, in my opinion, it is written on every fence!!...
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar