transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Emysoft.ro - creare site

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Tigara Electronica Smokemania

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

magazin tigari electronice sibiu

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 09-04-2019

Cum te ajuta jocurile si platformele de socializare sa scapi de stresul de la locul de munca

Cum te ajuta jocurile si platformele de socializare sa scapi de stresul de la locul de munca
 Alte stiri la aceasta categorie

Stresul la locul de muncă este recunoscut ca fiind cauza principală a lipsei de randament. Mai mult decât atât, stresul profesional ne afectează viața personală și socială. Epuizați psihic și fizic, nu mai facem lucrurile care obișnuiau sa ne bucure: ieșitul cu prietenii sau familia, alergatul, plimbările sau mersul la sală. Recurgem la mâncare sau alcool pentru a ne liniști. In acest context, domeniul virtual devine refugiul multora dintre noi. Este comod și la îndemâna și nu implică efort fizic. Unii răsfoiesc platformele de socializare cu orele, alții joacă la NetBet sau alte cazinouri online. Deși demonizate in ultimii ani, se pare ca aceste activități ne pot ajuta să obținem bunăstarea psihică de care avem nevoie pentru a înlocui stresul cauzat de presiunea din ce in ce mai mare la locul de munca.Alternează exercițiul fizic cu jocurile online

Acum douăzeci de ani, bărbații ieșeau la un fotbal pentru a se relaxa la sfârșitul unei săptămâni de muncă. Acum, nu mai au timpul si energia necesare pentru a se angaja in activități fizice. Exercițiul fizic stimulează producerea endorfinelor și contribuie la reducerea stresului, diminuarea anxietății și simptomelor de depresie, creșterea stimei de sine și îmbunătățirea calității somnului. Dar ce faci când stresul este atât de mare încât nu mai ai puterea fizică de a alerga sau a merge la sală? Ce faci atunci când nu-ți mai vine nici să ieși cu câinele la plimbare sau cu copii in parc?

Jocurile online pot avea aceleași efecte pozitive asupra creierului ca și activitatea fizică atât timp cât nu exagerezi. Nu spune nimeni să înlocuiești complet exercițiul fizic, dar, uneori, o oră de jucat online poate să te ajute enorm. Așa cum nici activitatea fizică in exces nu ne face bine, nici jucatul online in exces nu ne face bine. Este de preferat, totuși, să reducem stresul cât mai repede cu putința. Poate astăzi te joci două ore online și mâine  te plimbi o oră in parc. Diversitatea jocurilor de cazino online este imensă și vei găsi cu siguranța unul care sa iți stimuleze creierul și sa iți ofere confortul psihologic de care ai nevoie pentru a inhiba eliberarea cortizonului - hormonul stresului. Totul este sa nu exagerăm, să menținem un echilibru.

Alternează ieșirile cu prietenii cu navigarea online

Cât de bine ne-am simți alături de prieteni, uneori nu avem puterea să ne deplasăm până la locul de întâlnire. Cafeneaua unde ne vedem cu prietenii poate fi la trei stații de metrou sau 30 minute de mers cu mașina prin trafic. În schimb, platformele de socializare sunt la un click distanță. Și ajungem, din nou, la echilibru.

Toata lumea vorbește de dependență când este vorba de socializarea online. Acum 30-40 de ani, oamenii ieșeau la cârciumă aproape zilnic pentru ca își permiteau. Ajungeau la 2 noaptea acasă și apoi mergeau la serviciu. Nu era dependență? De alcool, de distracție? Răspunsul este undeva la mijloc și, ca întotdeauna, cheia este echilibrul. Nu ești dependent de Facebook atât timp cât încă ieși cu prietenii, nu întârzii la serviciu pentru ca ai stat pe FB toata noapte sau faci o activitate fizic săptămânal. Ca orice altă activitate, navigarea online pe platformele de socializare este benefică atunci când nu exagerăm.

In viată, echilibrul este totul. Nicio activitate, indiferent cat este de bună prin natura ei, nu este benefică dacă este dusă la extrem. Dar de ce să nu folosim avantajele tehnologiei pentru a ne elibera de stres? Este mai bine să te duci la frigider sau la sticla de vin când ești stresat? Sau este mai bine să stai cu prietenii pe Facebook 2 ore? Sau să joci un joc pe site-urile de jocuri de cazino ca NetBet?

In esență, stresul ne secătuiește de energie și, in acele momente in care simțim ca nu ne putem mișca de pe canapea, ar trebui sa alegem răul cel mai mic. Mă uit in jur și văd atât de mulți oameni care se luptă cu obezitatea, alcoolismul sau dependența de droguri și mă întreb daca așa vreau eu să lupt cu stresul. Demonizarea activităților online pare un fel de scuză pentru a nu vedea inamicii reali: mâncarea, alcoolul, drogurile.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar