transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 15-07-2024 4.5689 lei 4.9737 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 27-06-2024

Forbec Services la Bol d'Or 2024 din Geneva - echipa de navigatie sponsorizata de o companie din Cluj-Napoca

Forbec Services la Bol d'Or 2024 din Geneva - echipa de navigatie sponsorizata de o companie din Cluj-Napoca

Cel mai important eveniment de navigație cu veliere pe o suprafață închisă de apă din Europa, Bol d’Or, a inclus în acest an o echipă participantă care a beneficiat de sponsorizarea unei companii din România.

Colaborarea dintre firma de curățenie profesională B2B Forbec Services din Cluj-Napoca și echipa de navigație denumită Forbec Sailing reprezintă o premieră pentru mediul de afaceri din țara noastră.


Bol d'Or este o competiție cu istorie îndelungată, în cadrul căreia bărcile trebuie să traverseze lacul Geneva. Evenimentul de top pentru zona de navigație și lifestyle din Elveția reunește profesioniști și amatori pe același traseu: de la Geneva la Bouveret și înapoi, adică 123 km în jurul lacului Geneva. Această competiție este organizată de Société Nautique de Genève și a devenit un eveniment de neratat pentru numărul mare de echipe care participă la plecarea a peste 500 de bărci și a 3500 de membri ai echipajului în fiecare an.

25 de ore și 18 minute - timpul reușit de echipa cu sponsorizare românească

Forbec Sailing este considerată prima echipă de navigație care participă la Bol d’Or în calitate de echipă în întregime sponsorizată de o companie din România. Formată din Florian de Rooij, Thibaut Franchini, Vincent Robert și Alexandre Guinand, echipa a finalizat cursa în 25 de ore și 18 minute. Legătura dintre firma românească și competiția elvețiană de referință în Europa nu a fost întâmplătoare.

Forbec Services din Cluj-Napoca este deținută de Helvania SA, o companie cu sediul în Elveția.

Ștefan Moisa, directorul Forbec Services, se simte mândru că o companie românească sponsorizează o echipă care a luat parte la o cursă atât de prestigioasă: „Suntem foarte încântați de activitățile noastre în România și doresc ca firmele din România în general, și Cluj în special, să strălucească și să aibă șansa de a fi cunoscute în afara piețelor lor. Fiind o companie cu capital elvețian, am simțit că sponsorizarea unei echipe care a participat la un astfel de eveniment era potrivirea perfectă”, a explicat reprezentantul Forbec Services, una dintre cele mai active firme de curățenie din zona Cluj, exclusiv dedicată segmentul de clienți din categoria business. Planul este ca echipa Forbec Sailing să fie susținută și la următorul eveniment similar, cel programat în anul 2025.

Eveniment de prestigiu care promovează valori importante în business

Bol d'Or aduce în prim-plan oameni pricepuți, profesioniști, care își valorifică pasiunea, reflectând angajamentul Forbec Services față de performanțe excepționale. Evenimentul este un bun exemplu al modului strălucit în care munca în echipă, folosind resursele cele mai bune în modul cel mai potrivit, are puterea de a genera succesul.

Bol d'Or este mai mult decât un eveniment de premium lifestyle, punând accent pe camaraderie și colaborare, elemente care rezonează perfect cu filosofia de business a Forbec Services. Firma din Cluj-Napoca nu se rezumă la statutul de furnizor de servicii curățenie profesională, ci oferă parteneriate de durată clienților săi, promovând în același timp cultura colaborării avansate și munca în echipă, pentru rezultate optime de fiecare dată.

Nu în ultimul rând, prestigiosul eveniment de navigație din Elveția încurajează protecția mediului și practicile durabile, din nou în perfectă coordonare cu acțiunile Forbec Services, companie care folosește soluții ecologice și insistă pe variantele sustenabile în activitatea sa curentă.
 

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar