transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

service frigidere reparatii

Curierat rapid Bucuresti

Tigara Electronica Smokemania

ponturi pariuri sportive

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 12-11-2008

Shopping MallDova - Anchor Grup a deschis in Chisinau un centrul comercial

Shopping MallDova - Anchor Grup a deschis in Chisinau un centrul comercial

Primul centru comercial de mari dimensiuni din Moldova destinat cumparaturilor, dar si petrecerii timpului liber - Shopping MallDova, a fost deschis în Chisinau, în urma unei investitii de peste 50 de milioane de euro. Construit pe patru niveluri, cu o suprafata totala construita de 70.000 de metri patrati, respectiv 25.000 de metri patrati suprafata închiriabila, centrul comercial are peste 100 de magazine, un supermarket, parte a lantului international Fourchette, care se întinde pe 2300 de metri patrati, un cinematograf multiplex cu sase ecrane din reteaua Patria, jocuri electronice interactive, sala de bowling, loc de joaca pentru copii, precum si diferite optiuni pentru petrecerea timpului liber.

În ceea ce priveste arhitectura centrului comercial, atriumul central cu o cupola din sticla va reda frumusetea distinctiva a structurii. Pe langa designul interiorului, fatada contemporana din sticla va impune Shopping MallDova printre cele mai atractive cladiri din Moldova. Deschiderile ample dintre etaje asigura o buna vizibilitate pentru magazine. Traficul vizitatorilor pe verticala va fi asigurat de patru scari rulante, lifturi panoramice si scari pe fiecare etaj, precum si benzi rulante între parcarea subterana si parter. De asemenea, Shopping MallDova ofera vizitatorilor sai 750 locuri de parcare subterane.Shopping MallDova va fi cea mai mare si principala destinatie de retail din Chisinau. Particularitatile sale arhitecturale unice vor oferi o experienta bogata si variata de cumparaturi în care marci internationale se vor combina cu produsele locale favorite.

Shopping MallDova va reuni sub un singur acoperis branduri noi, care vor deschide primul lor magazin în Chisinau. Printre acestea putem mentiona Debenhams, Rock & Roll Bowling, Diverta, Forever 18, Koton, Lacoste, Pennyblack, Irina Schrotter, Fox, Samsonite, Mothercare, Olsen, Sacoor Brothers, Polo Garage, House of Art, Kenvelo, Otter, Bigotti, Swarovski, BSB, Nara Camicie, Calvin Klein, Pepe Jeans, Little Big, Swatch, etc.

"Shopping MallDova va schimba peisajul recreational si va oferi facilitati la standarde internationale pentru locuitorii si vizitatorii din Moldova. Chiriasii si vizitatorii acestui centru comercial vor beneficia de experienta anterioara de dezvoltare imobiliara a Anchor Grup, inclusiv în ceea ce priveste centrele comerciale. Consideram ca acest proiect va reprezenta un reper în domeniul proiectelor de dezvoltare imobiliara din Moldova. Aceasta investitie demonstreaza angajamentul nostru pe termen lung în Chisinau", a declarat Ali Capa, membru în consiliul de administratie al Lemi Invest.

Lemi Invest este dezvoltatorul centrului comercial Shopping MallDova. Compania este o societate mixta dintre Leogrant, unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari din Republica Moldova si Anchor Grup, parte din grupul de companii Fiba Holding. Fiba Holding detine experienta în retail, servicii financiare si dezvoltare imobiliara, si este activ în 14 tari din întreaga lume.

Anchor Grup este unul dintre liderii de pe piata imobiliara din România. Domeniul principal de activitate al companiei este dezvoltarea si managementul proiectelor imobiliare în România. Compania are experienta vasta în dezvoltarea de proiecte de retail, proiecte rezidentiale si cladiri de birouri.

Strategia Anchor Grup consta în combinarea specializarii pe plan international si a experientei acumulate pe piata locala, pentru a oferi cele mai bune solutii imobiliare pentru clienti si investitori. Principalele proiecte ale companiei sunt: Bucuresti Mall, primul centru comercial modern deschis în România, Plaza Romania, cea mai populara destinatie pentru cumparaturi si distractie din Bucuresti, Anchor Plaza, prima cladire de birouri de clasa A integrata cu un centru comercial, Anchor Plaza Metropol, cladire de birouri de clasa A amplasata în apropierea Plaza Romania, si InCity Residences, ansamblu rezidential localizat în centrul Bucurestiului. In urmatorii ani, Anchor Grup va dezvolta o serie de proiecte în domeniul de retail, rezidential si de cladiri de birouri.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar