transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 23-06-2024 4.6535 lei 4.9771 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 12-09-2007

Etnografie romaneasca - magazin online dedicat publicului international

Etnografie romaneasca - magazin online dedicat publicului international

www.ladadezestre.com este un site de nisa in e-commerce, dedicat unui segment mai putin reprezentat pe piata - obiectele etnografice romanesti. Conceput in limba romana si in alte doua limbi de circulatie internationala, engleza si franceza, site-ul www.ladadezestre.com este dedicat promovarii "artei populare romanesti autentice" atat la nivel national, cat si international.

 

Produsele oferite spre vanzare pe acest site, proprietate a societatii MioVal, sunt produse traditionale romanesti ce folosesc motive folclorice variate, unele obiecte avand o "vechime considerabila". Sunt prezentate pe site produse unicat, de colectie, costume populare, lucrari de pictura naiva, cergi si procute, icoane pictate pe lemn cu scoarta, stergare tesute, icoane, tablouri, artizanat si obiecte decorative, piese de ceramica veche, cusaturi si broderii.

"Obiectele expuse spre vanzare sau cele comandate respecta intrutotul traditia si autenticul in limitele genului, domeniului sau registrului in care sunt confectionate acestea", se afirma pe www.ladadezestre.com. Astfel, obiectele de imbracaminte si accesorile aferente acestora sunt confectionate manual, in casa, tablourile de pictura naiva sunt realizate de Vasile Mocan, picturile de inspiratie crestina sunt efectuate pe lemn cu scoarta de diverse esente, stergarele sunt tesute cu razboiul de tesut, iar obiectele casnice si decorative respecta tiparul traditional.

Fiecare produs in parte, din fiecare categorie, beneficiaza de o descriere amanuntita, specificandu-se dimensiunile acestuia, materialul din care este confectionat, autorul - in special in cazul picturilor, greutatea obiectului, teme si motive specifice produsului, disponibilitate in stoc si pretul de cumparare al acestuia. Deoarece unele modele sunt unicat, la solicitarea clientului se pot executa produse similare celui initial, iar plata pentru produsul comandat se poate efectua online pe site.

 

Preturile produselor variaza in functie de natura obiectului respectiv. Astfel, un produs unicat din categoria camasi de mire valoreaza 1288.72 RON, o cerga din zona Maramuresului (piesa veche de colectie) este in valoare de 1672.44 RON, o icoana pe lemn vechi - 242.54 RON, iar o farfurie din lut ars reprezentand un blid din Maramures costa 64.62 RON.

 

Pe site sunt expuse piese cu specific romanesc, reprezentative indeosebi pentru zona Maramuresului ("colt de Rai pe Pamant"), zona careia ii este rezervata pe site si o galerie foto insotita de o prezentare a Maramuresului istoric. Numele site-ului desemneaza "trusoul pregatit de mame si fiicele lor, pentru momentul casatoriei celor din urma", in fapt "obiecte care fac parte din viata de zi cu zi a taranului roman".

 

Daniela Negoita (Redactor, SMARTfinancial.ro)

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar