transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 16-07-2024 4.555 lei 4.97 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 24-02-2008

Hobic.ro - magazin online de IT&C lansat cu o campanie inedita

Hobic.ro - magazin online de IT&C lansat cu o campanie inedita

Un nou magazin IT&C a aparut pe piata de e-commerce din Romania, lansarea fiind facuta insa intr-un mod inedit. Intre 7 si 15 februarie 2008, campania de teasing a presupus un concurs prin care vizitatorii erau invitati sa ghiceasca domeniul de activitate al www.hobic.ro. Conform oficialilor magazinului, citati de ziarul financiar electronic www.SMARTfinancial.ro, campania a atras 3400 de vizitatori si 558 de raspunsuri.

Intrebarea la care vizitatorii au fost invitati sa raspunda a fost "Nu-i un HOBIC oarecare… Ce-ar putea sa faca oare?", premiul fiind acordat prin tragere la sorti: un iPod Touch de 8GB. Mai mult, Hobic.ro a decis ca toti participantii la campanie merita un premiu pentru incercarea lor de a gasi solutia ghicitorii.

"Este randul nostru sa intoarcem moneda, mai ales ca am promis sa nu fim "un HOBIC oarecare" si sa ii intampinam pe clienti cu multe surprize. Astazi... e doar una din ele: cei care au raspuns la ghicitoare (chiar daca poate nu au intuit raspunsul corect), beneficiaza de 2% discount pentru prima comanda plasata in urmatoarele 30 zile pe site-ul nostru", a anuntat Valentin Rusan, director general AvalNet - compania care administreaza magazinul online HOBIC.ro.

Conform acestuia, Hobic.

ro se doreste a fi un magazin online de IT&C bazat pe transparenta si pe... normalitate: "simplitatea si transparenta ce ar trebui sa guverneze orice site de comert electronic". Hobic.ro este un magazin online normal, ca oricare altul, mai spun oficialii magazinului. "La fel ca voi, ne-am plictisit de formulele clasice de tipul "suntem cei mai buni". Credem ca lucrul acesta ar trebui sa vina cu timpul si ca doar piata va decide daca meritam o pozitie de top sau nu", spune Valentin Rusan.

"Nu am revolutionat comertul electronic, nu vindem lucruri nemaiintalnite. Comercializam produse IT si electronice. Vindem brand-uri ca si altii, dar nu credem ca ar trebui sa ne laudam cu asta. Clientii stiu ce produse isi doresc si le vor gasi in oferta noastra. Tindem sa credem ca suntem simpli. Nu ne permitem sa spunem cu certitudine: "suntem cei mai simpli". Dar ne-am focusat pe simplitate, pornind de la un design curat al site-ului si continuand cu functionalitatea lui. Vrem sa le fie usor clientilor sa comande produsul dorit, vrem sa le fie usor sa intre in contact cu noi, vrem sa aiba parte de un proces de comanda simplu si eficient. Este ceea ce ne dorim. Nu de alta, dar si pe noi ne-ar deranja sa ne incurcam in cosul de cumparaturi, sa gasim cu greu produsul cautat, sa ne deranjeze vizual aglomeratia de pe site, culorile acestuia sau orice altceva. Prin definitie, a cumpara online inseamna comoditate si simplitate. De ce sa ingreunam acest proces?", au mai explicat reprezentantii magazinului.

 

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Tatsuya
Je suis bien d accord avec toi, Louis, que notre laugne est en recul e0 Montre9al. La laugne frane7aise sera toujours, pour moi, un impe9ratif e0 prote9ger, pour lequel il faudra se battre, meame. Je ne crois toutefois pas qu il soit ne9cessaire de baeellonner l expression d opinions tout autant inte9ressantes et valables dans un journal e9tudiant, pour la simple raison qu elles sont exprime9es en anglais, dans la mesure of9 le journal se veut inclusif de toute la population e9tudiante de la Faculte9 de droit.Quant e0 la comparaison avec le journal La Presse, elle me semble quelque peu e9trange. La Presse est un journal national distribue9 dans l ensemble du Que9bec. Le Pigeon Dissident est un journal e9tudiant distribue9 e0 l universite9. La diffe9rence, pour moi, sera l exclusivite9. La Presse est concurrence9e par d autres me9dias anglophones, qui les publieront, eux, les articles en anglais. c0 la faculte9, seul le Pigeon publie des articles
wow gold
数字wow gold、特色wow gold、专题wow gold、视频无锡、wow gold购物、wow gold交通指南。6787673@WOWGOLDS.COM
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar